[]

Linkedin'de referans olayı..

Bunu tam olarak nasıl yapıyorsunuz? İş yaptığınız güvendiğiniz kişiye haber vermeden doğaçlama birşeyler mi yazıyorsunuz? Gruplardaki çoğu yorumlarda hatta referansların kendisinde 'bu anlaşılarak yazılmış bir referans değildir' yazıyor..önceden anlaşıyormusunuz yoksa? :)

adı koyulmamış ne gibi kuralları var bunun?


 
Herhangi bir bağlantın senden habersiz yazabileceği gibi sana güvenen ve referans olabilecek kişilerden referans yazmalarını da isteyebilirsin. tabi Linkedin üyesi olmaları gerekiyor sanırım.


  • afrocubanbebop  (13.01.13 15:39:45) 
O endorsement olayını diyorsan paso rastgele endorsement yapıyor benim tanıdıklarım, hatta rahatsız bile oluyorum bu konudan. Bence herhangi bir geçerliliği yok.

Eğer direkt paragraf şeklinde yazılan referansı diyorsan o hoş duruyor bence, ama yine de ondan da hoşlanmıyorum, iş hayatında linkedin'deki o referansımın önemi var mıdır bilemicem.
  • roket adam  (13.01.13 16:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.