[]

Hayat paradoks mudur?

Hayat paradoks mudur nedir. Dusundukce ayrintilara gomuluyorum, icinden cikamiyorum, kisir dongulere giriyor bazen, bazen de dusuncelerim fraktallar gibi sonsuza yakinsiyor. yoksa cok mu filozofik dusunuyorum, ama basite indirgiyorum yine karmasiklasiyor. psikolojik bir problem olamaz, kendimin farkindayim. aslinda kendi icimde halledebiliyorum sonra yine kordugum oluyor, dusunmek istemiyorum bazen, o da imkansiz. kafami dagitacak bircok degisik seyle ilgilendigim halde boyle, yoksa kendim mi paradoksum bilemedim. boyle iste, nedir sizce, napayim?




 
Evet dostum maalesef.
Hayır dostum degil.
Muhahahaaaa uhahaha muhahahaaaa ("M. Jackson-Thriller" sonundaki gulen adami dusunun)
  • paramedic  (08.01.09 22:30:12) 
Bu cumle yanlistir.


  • lightblue  (08.01.09 23:27:07) 
aklındakileri yazıya dökmenin, yukarıda yazdıklarından çok daha açık ve net bir yolunu bulursan, ve bunu sürekli bir alışkanlık haline getirirsen, sonra da bunları en baştan sona doğru okursan, bazı şeyleri yerli yerine koyabileceğini düşünüyorum.


  • andy kaufman 2  (08.01.09 23:55:46) 
lennon j. der ki; "hayat, biz bir şeyleri planlarken belki de olup biten şeylerdir."


  • fempusay  (09.01.09 08:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.