[]

İmralı görüşmeleri üzerine

Fikriniz nedir? Bir sonuç çıkar mı? Umut mu besliyorsunuz yoksa küfür mü ediyorsunuz?




 
yeter ki bitsin demeyecek bi insan var mıdır bilmiyorum.


  • golgem var iyi ki golgem var  (11.01.13 08:15:45) 
ben biteceğini tahmin etmiyorum, yani tek mevzu silah bırakma olsa umut olabilirdi ama uyuşturucu ticareti ne olacak? çok değişik mevzular konuşulduğu kesin ötesini düşününce midem bulanıyor ondan uzun süredir şalteri kapattım


  • soluman  (11.01.13 08:25:53) 
Eğer bitsin demenin tekyolu bu Orospu cocukluguysa varsın bitmesin. Yarın başka yerden taviz verilir.


  • Mikail bey  (11.01.13 08:35:31) 
askerler içeride sebepsiz yere yatarken, imralıdakinin halk kahramanı olmasından korkuyorum..


  • Kreuzberg  (11.01.13 08:38:37 ~ 08:39:05) 
şimdiye kadar görüşülmedi, katedilen yol sıfır
görüşülmeli, hatta bu olay komple bitirilecekse varsın ev mapusu çeksin, ya da varsın yurtdışında serbest kalsın

  • Ramiegovic  (11.01.13 08:46:23) 
@soluman he amk zaten uyuşturucu kaçakçılığını da sadece kürtler yapıyor. nasıl bir milletmiş yahu bu kürtler insan değillermiş vallahi. bölücülük onlarda, kaçakçılık onlarda!bi bitmediniz ya! kaçakçılık var mı var! ama bunu yapanları kürt diye etiketlemek neyin nesi? sen ülkeni bu kadar savunuyorsun da devletin sana bu kadar sahip çıkar mı önüne bir engel ol bakalım tanıyacak mı seni? once şehit verildi hepsini kürtler mi yaptı? kör olmayın insanlar çıkarları için bu savaşı devam ettiriyor..

kendi düşünceme gelince görüşsünler tabi ama hiç bir şey değişmiyecek sadece bi kaç tabu yıkılır.. ha birde akp kürdistan bölgesinde oylarını arttır. bunun dışında hiç bir şey değişmez. doğu gelişmez, doğuda iş gücü arttırılmaz, doğuya okul yapılmaz.
  • puşuruk  (11.01.13 09:15:16 ~ 09:16:06) 
geçmişte yaşanan buna enzer süreçlerde (af, ateşkes, pişmanlık vs) gibi durumlarda pkk hep toparlanma sürecine girdi. şu anda da bir yandan görüşmeler sürerken bir yandan da pkk güçleniyor. ve büyük ihtimal müzekereler bir yerde tıkanacak ve sümenaltı edilecek diye düşünüyorum. çünkü karşı tarafın gerçekten de kabul edilemeyecek şartları var. ondan sonra yine şehit haberleri, operasyonlar, canlı bombalar......


  • ground  (11.01.13 09:19:03) 
@puşuruk hele bi otur soluklan yeğenim, şimdi ilk olarak yukarıda yazdığım iletiyi tekrar oku ve kürt kelimesi geçiyor mu diye bi oku. şehitle kürtün ne alakası var amk hepsini geçtim benim yazdılarımla senin yazdıklarının ne alakası var.

neyse yanlış anlayanlar için ikinici baskıyı yapayım o zaman, pkk (bak kürt değil) en büyük geçim kaynağı uyuşturucu ve bu ticarete göz yuman türkiyede bir çok üst düzey askerinden tut politikacısına kadar mevcut, yani höt diye bitmez bu mevzular çift taraflı çıkar var.
  • soluman  (11.01.13 09:49:56) 
@puşuruk dostum kürt kelimesi nereden çıktı orada hakikaten?


  • Mikail bey  (11.01.13 09:51:51) 
evet kürt kelimesi geçmemiş kusura bakma. ama sizde beni anlayın bunların hiç birini ben yapmadım ama şehit verilince, bombalama olunca, kaçakçılık yapılınca, herşey de ama herşeyde benim suratıma nefretle bakılıyor çünkü kürdüm. ve olay şuna geldi insanlar artık bunu kürtler yaptı demeye gerek duymuyor çünkü onlara göre bunu yapsa yapsa zaten kürtler yapar isim belirtmelerini gerek yoktur.

solumanında bunu yaptığını sandım. sabah sabah dellendim. kusurlar, barış işareti, böcekler, kuşlar, zeytin dalı falan
  • puşuruk  (11.01.13 10:00:31) 
basite indirgemek gerekirse tc olarak imralıdan medet ummak nedir yani bunun başka yolu yokmu tc madem ki bu işi bitirmek istiyor tek imralı mı seçeneğimiz başka yol yok mu ?


  • lord  (11.01.13 12:49:56) 
Silahlı mücadeleyi siyasete devşirme kararı almış bulunan bölücü teröristler ve onların destekçilerinin bu süreçte hiç değilse bunu bedavadan yapmayalım, geçiş sürecinde TC den bazı kazanımlar elde edelim oyunudur.

Mesele PKK değildir ve öyle ki topraklarımızda bir kürt devleti kurulsa terör yine bitmeyecektir.
  • labanon  (12.01.13 03:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.