[]

Bilkent Cyberpark A Plaza'ya nasıl gidilir.

Ankaralı arkadaşlar,
Acil olarak Bilkent Cyberpark A Plaza'ya nasıl gidildiğini öğrenmem lazım. Bildiklerim, 111 nolu otobüs dediğim yere çok uzaktan geçiyor. 175 nolu otobüs biraz daha akın sanki. Bu uygulamalı yabancı diller yüksek okulunun yanlarında bir durak gözüküyor. oradan geçen otobüs var mı?

Ayrıca, Bilkent Cyberpark'a girişte kimlik kontrolü tarzı, otobüsten indirme falan oluyor mu?

Yardımlarınızı bekliyorum.

 
çamlık sitesi durağından geçen otobüslere bineceksin.


  • nofearman  (08.01.13 10:46:12) 
Ulus tarafından kalkıp, aştinin önünden geçen bilkent-ösym dolmuşları var, kampüsün içine kadar gidiyor, teknoplaza binasının alt tarafında kalan büfenin ordan geçiyor. Ona bin. Kimlik kontrolü yapılıyor evet. girip misafir kartı alırsın, dolmuş bekliyor.


  • coder6006  (08.01.13 10:49:31 ~ 10:49:49) 
bazı dolmuşlar doğu kampüse gidiyor binmeden sor merkez kampüs mü diye. 111 çok alakasız yerden geçiyor, hazırlıkta doğu kampüste zaten.


  • jedilance  (08.01.13 10:57:20) 
111 ebesinin nikahına gidiyor sakın ona binmeyin. binerken de sordum, şoförün bile cyberpark'ın ne olduğunu bilmemesinden kıllanmalıydım.

cyber'ın ana girişi beytepe köyü yolunun üstünde. 175 de o köy yolundan geçiyor. cyber'ın kapısında meteksan'ın orda inersiniz.

bi de merkez kampüse giden 110 numaralı otobüs varmış ama daha hiç rastlamadım kendisine.
  • kibritsuyu  (08.01.13 11:10:05 ~ 11:15:50) 
cevaplar için teşekkürler. peki bu 175 güvenpark'tan kalkan 175 değil mi? benim saat 9 buçuk gibi orda olmam lazım. hareket saatlerine bakıyorum. 06:30, 7:50, 10:45 diyor, daha sık seferi olan başka otobüsler geçmiyor mu?


  • bilgisayar muhendisi adayi  (08.01.13 12:30:04) 
evet 175 o 175. şimdi ego'nun otobüs takip şeyinden baktım. 110 diye bir otobüs bulamadım, ya ben salladım, ya kaldırıldı. bilkent tarafına giden de sadece 111 var. bir de beytepe köyü'ne giden, cyber'ın da önünden geçen 175. başka yok.


  • kibritsuyu  (08.01.13 12:40:49 ~ 12:41:20) 
teşekkürler. bu nizamiyede kimlik kontrolü nasıl? bekliyor mu otobüsçüler? ayrıca ne kadar uzak nizamiye, a plazaya ?


  • bilgisayar muhendisi adayi  (08.01.13 12:43:04) 
ben hiç otobüsle gitmedim. arabayla gittim, 175'i de arabayla giderken gördüm. cyberplaza'ya gidiyordum. ama arabayla girişte kimlik falan soran olmadı. elimi kolumu sallayarak girdim, cyberplaza'nın misafir otoparkına park ettim. bir tek bina girişinde turnikeden geçiş kartı verdiler o kadar.


  • kibritsuyu  (08.01.13 13:12:47) 
evet arkadaşlar. bir gün hiç bilmeyen biri gitmek isterse yol tarifini yazıyorum. bugün gittim, gördüm öğrendim.

güvenpark'tan gidecek olanlar 175 nolu otobüse biniyor yaklaşık 45 dk - 1 saat içinde cyberpark'ta oluyorsunuz. otobüs önce bilkent park sitesinde dolanıyor ordan çıktıktan sonra otobüsün gittiği güzergahın sağ tarafı orman ve cyberpark girişinde de cyberpark tabelası var, ayrıca kocaman meteksan yazısı var. otobüste burda indiğinizde hemen karşınızda nizamiye var. kimlik kontrolü yapılmadı. güvenliğe sorup cyberpark tarifini alabilirsiniz. ya da yolu izleyip hafif sağa dönüp, diğer güvenliğe de sorabilirsiniz. zaten karşılıklı aynı iki binayı görürsünüz. A ve B blok olmak üzere.

Ama 175 nolu otobüs cyberpark'ın olduğu yere girmiyor. nizamiyede inmeniz lazım.

Ayrıca sıhhıye'den dolmuşla gelirseniz daha rahat olabilir çünkü, cyberpark'ın bulunduğu yere, bilkent'in içine giriyor yani. sürekli dolmuş gördüm oralarda. dönüşte de dolmuşları tercih etmek daha mantıklı olur.

yani gitmesi de gelmesi de kolaymış. umarım yardımcı olur.
  • bilgisayar muhendisi adayi  (09.01.13 11:48:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.