[]

en kullanışlı pdf reader hangisi?

günlerim pdf'lerle sevişmekle geçiyor, sekme desteği olan foxit kullanıyorum ama belki daha iyisi vardır, neden olmasın




 
foxit iyidir bence de. adobe pdf reader kullanıp her açılışta tüm şirket çalışanlarının isimlerini okumak nedir allasen.


  • spadram  (08.01.13 10:25:12) 
en iyisini kullanıyorsun.


  • sifirin altinda  (08.01.13 10:26:07) 
foxit en iyisi bence de


  • nofearman  (08.01.13 10:46:24) 
Foxit ve Sumatra diyordum ben de, ama pdf'lerini düzenlemek, üzerine yazıp çizmek, özellikle de yazıların kopyalanabilmesi için OCR (optical character recognition)özelliği sizin için de önemli ise, "PDF-xChange Viewer".

Birden fazla belgeyi, aynı pencerenin farklı sekmelerinde görebilmek de cabası :)

Bir yıldır kullanıyorum, deli memnunum.

edit: "Adobe Acrobat (reader olmayan) + ABYSS Fine Reader" yerine tepe tepe kullanınız
  • el yazisi  (08.01.13 11:35:40 ~ 11:36:52) 
okumak için en iyisi pdf xchange. foxiti sorun çıkardığı için silmiştim ama şimdi ne sorunu çıkardığını hatırlamıyorum açıkcası.


  • yuto  (08.01.13 12:10:16 ~ 12:10:31) 
Şahsen eski bir foxit kullanıcısı olarak iki yıldır "pdf xchange viewer" kullanıyorum. Gayet memnunum.

Sekme, işaret vb koyma, ekran görüntüsü alma ve en önemlisi OCR desteği var.
  • el yazisi  (19.02.14 12:32:17) 
tabiki de PDF-XChange Viewer. bu kadar sistemi yormayan ve kullanışlı olanını denemedim hiç. bir sefer deneme amaçlı kurdum ve bir daha vazgeçemedim.
ayrıca ücretsiz versiyonunu kullanmama rağmen fikrim bu. ücretlisinde ne gibi ek özellikler var bilemiyorum artık. üstelik 16-17 mb boyutlarında.

  • kmtetrfn  (19.02.14 12:42:32 ~ 12:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.