[]

İTÜ'ye Yakın Kiralık Nereler Var ve Kirası Nedir

Kiralık ev ilanı değil arkadaşlar. Orada okuyan bir kuzenim var ve yurt dışına gideceğim için evden çıkacağım. Tutmuşken de İTÜ'ye yakın bir yerde ev tutalım kendisine diyoruz, kira olarak maksimum 700-750 verebiliriz. Eli yüzü düzgün hangi semtler var?




 
ayazağadan tutarsan fiyat uygun bulursun muhtemelen tek otobüsle de itüye gidersin. ama semt olarak ben ayazağa da yaşamam mesela.


  • nofearman  (08.01.13 09:41:23 ~ 09:44:28) 
Pınar Mahallesi var ama yakında oralara kentsel dönüşüm girecek. Fiyatlar uygun, evler güzel değil ama muhit güzel.


  • arnold schwarzeneger  (08.01.13 09:54:25) 
Kentsel dönüşüm girerse ortada kalır, ben de yokum bir de onunla uğraşmayayım taa oralardan.

Peki Ayazağa niye kötü, suç oranı yüksek bir yer mi?
  • Mikail bey  (08.01.13 09:58:35) 
insan profili kötü, köy yaşantısı gibi ama şehrin içinde.


  • nofearman  (08.01.13 10:07:41) 
Gerek yok o zaman Ayazağa'ya, başka yok mu böyle oturulacak düzgün bir yer?


  • Mikail bey  (08.01.13 10:10:44) 
istinye olabilir mesela. bir minibüsle 10 dakikada itüde olursun. ya da 4 leventi düşünebilirsin. ikinci seçenekte metro da var. o nedenle taksime filan da yakın sayılır (15 dakika tutuyor)


  • tururo  (08.01.13 10:33:42) 
bence de 4 levent. Benim tanıdığım çoğu itü'lü orada oturuyor.


  • jangbogo  (08.01.13 10:36:23) 
4. levent ve istinye'de kiralar binlerce lira değil mi?


  • Mikail bey  (08.01.13 10:41:36) 
700-750 ye, tek başına, eli yüzü düzgün zor. fiyatı arttırın biraz yoksa dedikleri gibi ayazağa pınar mah olur. ama birini daha bulup 1200 civarı içinizin de rahat edeceği bir eve yerleştirebilirsiniz kuzeninizi.


  • vaktiyle iyi biriydi  (08.01.13 10:54:14) 
Hmmm, sıkıntı o zaman desenize. Başkasıyla da çıkmak istemiyor, başka yere bakacağız o zaman. Allah kahretsin bu İstanbul'da kiraları o fiyata çıkaranları. Sarıyer falan ucuz mu peki, gerekirse yarım saat bir saatte gitsin okula.


  • Mikail bey  (08.01.13 10:57:21) 
Osmanbey'de olur.


  • lord  (08.01.13 12:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.