[]

Belçika vizesi için Seyahat planı

bu tür şeyleri yazmakta çok kalasım gerçekten, o açıdan bir el atsanız ne hoş olur :)

Eğer vizeyi alabilirsem 18-28 ocak arasında brüksele gideceğim. sorularım:

1) ne kadar uzun olması lazım bu yazının?

2) ben nasıl başlayacağım bu yazıya. merhaba ben bu tarihler arasında brüksele gelmek istiyorum, çok güzel bir ülkeymiş, pek hoşmuş bende bi göriim mi diyeceğim? Var mıdır elinizde şöyle bir şablon falan?

3) orada okuyan arkadaşım var. aslında onunla birlikte gezeceğiz. Peki bu insandan bahsedersem seyahat planında vize verme süreleri uzar mı(onu da araştırmak için) yoksa daha mı çabuk olur?

4) sadece brükselde kalmayıp yan şehirlere de günübirlik gitsem diyorum, buna laf etmezler herhalde di mi?

5) peki varsayalım 4çmaddeye laf etmediler. "Kardeşim sen geliyorsun günübirlik her şehri gezeceğim diyorsun bir de utanmadan günübirlik hollandaya da geçerim diyorsun, otçu musun yoksa sen!" gibi saçmasalak bir iddada bulunmazlar di mi?

 
x-y tarihlerinde ülkenize gerçekleştireceğim turistik ziyaretten ötürü tarafıma shengen vizesi verilmesini saygılarımla arz ederim. (tarihleri belirtmen önemli, ve tarihlerin konaklama ve uçak rezervasonlarıyla örtüşmesi gerekiyor)

ülke içerisinde gezeceğin şehirleri extradan belirtmene gerek yok.

arkadaşından bahsetme. resmi bir davetyiye yoksa, bu sefer gidip hiç dönmeyeceğini düşünebilirler. ya da ben çok şüpheciyim.

brüksel de 10 gün konaklayacağını gösteren konaklama rezervasyonu. uçak bileti rezervasyonu. bunları göstermelik yapabilirsin. yap sonra iptal et.

hollandaya geçeceğini sakın belirtme. sıkıntı yaşarsın. brüksel e giriş yaptıktan sonra. istediğin gün hollandaya geçebilirsin.
  • hepiniz oleceksiniz  (06.01.13 12:34:20 ~ 12:38:23) 
o yazıyı vize bürosunda bile yazıp versen oluyor baktıkları ettikleri yok. Süreyi doğru yaz, turistik amaçlı seyahatim için vize verilmesini de o kadar
arkadaşı, hollandayı filan katma vizeye başvururken belgesini vermeyeceğin hiç birşey yazma (zaten hangi ülkede en çok kalacaksan ve/veya giriş yapacaksan ondan vize alacaksın diyor kanun her türlü belçikadan alacaksın vizeyi)

  • niye ama  (06.01.13 12:38:00) 
nefis terbiyesi, sabır denemesi, saçların dökülmesi falan gibi şeylerle uğraşmak istemiyosan belçika konsolosluğundan alma o vizeyi. avrupanın muhtemelen en gıcık ülkelerinden bir tanesi belçika. vize konusunda tamamen vize vermeme üzerinde kurulu bir sistemleri var. kaldı ki bu tarz bi yazıyı hiçbir konsolosluk istemiyo diye biliyorum turistik vizelerde. tekrar araştırın derim. ama naçizane tavsiyem belçika konsolosluğndan uzak durun.

rumuz: yaklaşık 1 aydır belçikadan vize almaya çalışan bedbaht
  • tahret muslugu  (06.01.13 13:04:36) 
belçika'nın zor vize verdiğini bende duymuştum. :) belçikaya yakın kolay vize veren bir ülkeden vize alıp belçikaya da geçebilirsin.


  • hepiniz oleceksiniz  (06.01.13 13:06:46 ~ 13:07:05) 
valla şu belgeleri toplarken bile çıldırttılar beni. seyahat planı yaz diyolar bende sanıyorum ki şugün şurayı gezeceğim bugün burayı gezeceğim diye yazacağım. Paranoyak ettiler insanı :/


  • mandayinasekeyi hastasi kizilcikserbeti  (06.01.13 13:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.