[]

ben nasıl bir adamım?

merhaba arkadaşlar.öncelikle şunu belirtmeliyim ki kesinlikle zengin değilim.. hatta beş param yok. bugün işe başladım maaşı fena değil, çalışma saatleri ise hiç fena değil.uzun zamandan beridir iş arıyordum sonunda buldum, kabul ettim.her neyse ... gel gelelim bugün işe başlar başlamaz direk olarak depresyona girdim hala da kendimi bok gibi hissediyorum.sanki bir anda bütün hayallerimi çöpe atmış gibi hissediyorum kendimi... 1 sene çalış sonra araba al vs. benim hiç böyle hayallerim olmadı...elime ne zaman para geçse hep gezdim,nereye gittiğini bindikten sonra öğrendiğim otobüslerle çok yolculuk yaptım. sanırım ben işten çıkacağım... ama çıkmamam lazım, bugun annemle babamın iş bulmama ne kadar sevindiklerini gördükten sonra iş yerinde 24 saat gtümü zikseler yine çıkamam.üstüne üstlük mal gibi gidip pink floyd'un welcome to the machine'ini de dinledim... ailem hariç bana istediğiniz gibi küfür edebilirsiniz....tanıdığım hiç kimseye bunları anlatamam.bana bir şeyler söyleyin




 
niye işten çıkacaksın ki yaş kaç?


  • basond  (03.01.13 20:27:24) 
"ulan işe gelmek ne güzel lan" kafası güzelmiş de bu kafayı yaşamayabilirsin ama alışıcaksın. ilk anlar olur böyle.


  • clones  (03.01.13 20:29:01) 
olm 2-3 hafta git bi bak bakalım. insanları gözlemle, nasıl çalışmaya sabredebiliyorlar anlamaya çalış. hayatı basit yaşa.


  • zgrydn  (03.01.13 20:29:13) 
ya aileni boşver bırak milleti nasıl mutluysan öyle yaşa


  • powerpufgirl  (03.01.13 20:32:36) 
işinde ilk günün olduğu için normaldir.daha henüz kimseyi tanımıyosun,ortam sana yabancı,belki işi henüz öğrenemedin.bence bi süre bekle,belki kararın değişir.sonunda ne yapmak istersen onu yap.ama şu da var.iş bulmak bu kadar zorken ve beş paran da yokken iyi düşünmeni tavsiye ederim.


  • rock n roll  (03.01.13 20:45:02) 
seveceğin işi yapmıyorsun.


  • solo  (03.01.13 21:03:45) 
istifa et bence.


  • merena  (03.01.13 21:09:44) 
adamın dibisin.

yas kaç?
  • heyamo  (03.01.13 21:16:25) 
ilk maaşını alana kadar dişini sıkarsan ondan sonra her ayın 15'ini beklemekten, işten çıkmayı düşünme fırsatın olmayacak inan bana.


  • etna  (03.01.13 21:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.