[]

Kurusıkı Taşımak Suç Mu ?

bır tane kurusıkı almayı dusunuyorum araca koymak ıcın arastırma yaptım kımısı suc dıyor kımısı değil diyor..

Aracımda bulunsun ıstıyorum malum her turlu okuzle karsılasabılıyoruz.

1. Belimde Taşısam suç mudur (eger bu suçsa)
araçta kutusunda taşısam sorun olur mu ?

2. Aracta dıyelımkı basıma olay geldı degnekcı falan bulastı. o durumda kurusıkıyı dogrultmam suc sayılır mı ?
yasaları iyi bilen arkadaslar cevap verırse sevınırım

 
daha tehlikeli olan ve dikkat etmen gereken sey; bir mevzu sirasinda elindeki kurusikiyi gercek zannedip esas kursunun yemen. bir cok kez yasanmis bir olay


  • tdl  (02.01.13 04:38:41) 
sen kurusıkıyı çıkardığın anda adam belindeki gerçek 14'lüğü çıkartıp beynini dağıtır o stresle. ölüm korkusu kötü birşey. sakın kurusıkı bulundurmak gibi bir hataya düşme.


  • guest  (02.01.13 05:03:52) 
faturası var ise suç değil. çünkü faturada oyuncak olarak geçiyor.


  • nofearman  (02.01.13 09:00:55) 
kafaya yakın yerden sıkarsan ölümcül oluyor


  • seyyar satıcı  (02.01.13 09:30:04) 
topluluk içinde taşımak yasak diye hatırlıyorum.

ayrıca sadece istanbul'da, silahlı cinayetlerin %8'inin trafik tartışmaları sonucu işlendiğine dair bir istatistik okumuştum.
bu çok büyük bir oran.

sakin olmak lazım.
  • agy3  (02.01.13 09:50:08) 
BU tür olaylarda genelde tecrübesizler bilgisizler ve iş olsun diye silah taşıyan garibanlar gider, ki bu durumda sen gidersin.

sadece 5 dakika bekletti diye karşısındaki gencecik çocuğu vuran piçler biliyorum, genç tanıdığımızdı, evlenecekti, öldü.

O silahı çekersinde adam seni kurşunlarken ne b.k yersin onu bilmem.

veya sen silahla tehdit etmeye kalkarken o sana levyeyle filan dalsa gene olay b.ka sarar, silah çeken sensin çünkü.

Hİç bunlara girme, trafik kurallarına uy
  • efrasiyab87  (02.01.13 10:00:41) 
maalasef silah oyle herkese cekilecek bir sey degil. hele istanbul da hic degil.
eger kendinizi guvende hissetmiyorsaniz, ruhsatli bir tabanca alin, tasima ruhsati edinin, ancak ve ancak kisisel guvenliginiz tehlikedeyse silahi kullanin.
yoksa obur turlu, silah cekildigi anda kasit aranabilir. basiniz cok agrir. (gerci turkiyede yaniniza kar kalir da, kanunlar adamina gore isliyor iste)
daha karsi tarafin nefsi mudafasi hakkinda bile bahsetmedim dikkat edersen.
  • yirtik foto  (02.01.13 11:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.