[]

Yeşil Pasaport

gerekli belgelerde şu yazıyor:

b) Emekli olma veya görevden çekilmek (istifa) suretiyle görevlerinden ayrılmış olanların emekli olduğu veya ayrıldığı tarihteki unvan ve kadro derecesini gösteren, kurumlarından alacakları mühürlü belge.
Emekli olanlar emekli olduktan sonra pasaport aldılarsa bundan sonraki pasaport başvurularında kadro derecesi gösterir mühürlü belge getirmelerine gerek yoktur.

babam yeşil pasaportunu aldığında çalışıyordu, bu istedikleri belgeyi götürmüş pasaport çıkartırken. şu an emekli kendisi. şimdi benim için tekrar bu belgeyi çıkartmak zorunda mı? yoksa yeşil pasaportunu götürsek yeterli oluyor mu?

 
o belge tekrar cikartilmak zorunda. Cunku son 6 ay icinde alinmis yazi istiyorlar. Ayni sorunu benim ebeveynlerim de yasadi. Ve sadece yeni defter parasi yatiracaksiniz dikkatli olun. Pasaport harci yatirmiyorsunuz.


  • kekremsinarkoleptik  (31.12.12 17:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.