[]

Para ile Baskı Devre Yaptırabileceğim Yerler ? Öğrenci Arkadaşlar? İstanbul

merhaba arkadaşlar,

elimde board üzerinde kurulmuş basit bir devre var, dersin hocası baskı devre dışındaki çalışmaları kabul etmeyecekmiş, elimde baskı devre ile ilgili hiç bir araç gereç yok, küçük bir devre için de almak istemiyorum..

İstanbul'da 1 adet basit bir baskı devre yaptırabileceğim yer var mıdır?

bu işlerle ilgilenen elektronikçiler vs.?

veya okuduğu bölüm itibariyle elinde malzemesi olan ve baskı devre yapmayı bilen öğrenci arkadaşlar??

ilgilenen arkadaşlar, iletişim adreslerinizi mesaj yoluyla bildirirseniz ulaşırım ben size..

sağolun şimdiden..

 
Hangi şehirdesin? İstanbulda isen yazıcıoğlunda bulabilirsin basıcak adam.

Öte yandan ekipman vs gerekmiyor. Basıyorsun devreni transfer kağıdına lazer printerla(özalitçi-kırtasiye vs de lazer yoksa)(kuşe kağıda basan da var)ütülüyorsun boş board üzerine. Sonra tuz ruhu perhidrol karışımı içine atıyorsun board'u (market +eczaneden alıyorsun bunları). Yeterince çözüldükten sonra da bulaşık süngeri ile temizliyorsun arta kalan toneri.

Öyle çılgın ekipmanlar gerekmiyor basit baskı için.

Devren basitse cd kalemi ile elinle çizerek bile yapabilirsin basitse devren.
  • skatheist  (30.12.12 00:38:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.