[]

izmir'den kapadokya'ya?

Nasıl gidilir ? Hangi şirketler gider? Nevşehir'e gittikten sonra nereye gidilmelidir??

çok sağolun!


 
süha turizm


  • bigman  (20.12.12 20:00:03) 
Süha ile Avanos'tan geçerken inin, zaten şöföre sorsanız uygun bir dolmuş durağının yakınında indirir, sonra ürgüp.


  • transall  (20.12.12 21:20:36) 
en güzeli süha fakat metro, nevşehir seyahat falan da gidiyor. nevşehire geldiğinde, (geldiğinde diyorum çünkü ben orada yaşıyorum. ) şehir terminalinde inme, avanos, ürgüp ve ya göremeye kadar devam et, bazen servislerle de gönderebiliyorlar. eğer avanosa gidersen kalacak yer olarak hem uygun olsun hem iyi dersen venessa pansiyonu öneririm, kızılırmak avanosu tam ortadan ikiye böler, akşamları avanosta çok güzel bir ortam olur fakat saat 7 den sonra avanostan taksi hariç herhangi bir taşıtla çıkamazsın, göremeye gidersen her yer pansiyon zaten, gece hayatı renklidir ama tavsiye etmem, pislik çok. ben ürgüpte yaşıyorum, ürgüp bana göre en gelişmiş ilçesi hatta merkezden daha gelişmiş durumda, gel ürgübe, çarşıda gez dolaş, temenni tepesine çık falan, akşamda bi bara cafeye at kendini, oh mis.


  • shi to chi  (21.12.12 22:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.