[]

Anti-Depresan kimler kullanıyor?

ben anlamıyorum bu insanları eskiden ne güzel bazı şeyler saklanarak yapılırdı şimdi ise ulu orta her yerde dile getiriliyor. İnsanlar Anti-Derpresan kullandıklarını hep saklardı. son zamanlar da artık birisiyle konuştuğum zaman sanki bir haltmış gibi söylüyorlar. Herkes kafayı mı yedi? Bir tane mutlu insan yok mu?




 
kafayı yemekle ne alakası var? depresyon bir hastalık, tedavisini alıyor olmak da ayıp değil. başka hastalık için ilac alan adamdan farkı yok. niye saklasın?


  • inthechaos  (20.12.12 10:13:53) 
Depresyon biraz da insanın kendisiyle alakalı değil midir? haklı olabilirsin ama beni sormak istediğim daha farklı bir soru. Sana haksızsın demiyorum sakın yanlış anlama.


  • gökhankaratur  (20.12.12 10:17:27) 
yaygınlaşınca normalleşti.

insanın kendisiyle ilgili olan moral bozukluğu, bunalım gibi duygu durumları. depresyon ise beyin kimyasallarıyla ilgili bir durum.
  • muk  (20.12.12 10:25:28) 
e ona bakarsan eskiden psikologlara deli doktoru deniyordu. bu tarz şeyleri aşmamız güzel ama ben depresyondayım, ilaç kullanıyorum şeklinde hava atmaya çalışan gereksiz insanlarda yok değil.


  • Deathklaat  (20.12.12 10:26:10) 
mide rahatsızlığı da sonuçta kendinle alakalı ,beslenmene dikkat etmezsen midende sorun olabilir vs.

Birçok hastalık yaşam stilin sonucu ortaya çıkar , depresyon da öyle
  • kullanıcıadınız  (20.12.12 10:26:47) 
Depresyondakiler.


  • Struttin  (20.12.12 10:41:04) 
depresyon insanın kendisiyle alakalı değil, tamamen biyolojik bir şey ve insanlar bu yüzden ilaç tedavisi görüyorlar. saklanacak bir şey değil. ama antidepresanların ihtiyacı olmayan insanlara da yazıldığını ve bu insanların bazılarının antidepresan kullanmayı 'cool' bir şey saydığını ve bu yüzden reklamını yaptığını düşünmüyor değilim.


  • slackerbitch  (20.12.12 10:57:45) 
Anti-Depresan denilen hapları bizim ülkemizde şeker, bonibon, m&m niyetine tüketiyorlar. Doktorlar da tükettiriyor.

Amerikalı iki tane profesör psikiyatrist ile tanışıp muhabbet etme fırsatı bulduğumda bizdeki durumu duyunca dehşete düşmüşlerdi. "İlaçla tedavi önereceğim tek durum var o da hastanın intihar eğilimi varsa o zaman antidepresan verebiliriz" demişti.

İlaç firmalarının çalışmaları neticesinde bizde "ay ne var canım herkeşler kullanıyo artık" diyerek normalleştirildi. Yemişim lan antidepresanı.
  • erobur  (20.12.12 11:05:10) 
antidepresan kullananların rahatça söyleyebilmeleri lazım, ama asıl rahatça söyleyenler genelde alakasız, tikky tipler.


  • vizdilva  (20.12.12 11:23:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.