[]

Hayatımda Sinemaya Tek Gitmedim

Evet, ergenken erkek arkadaşlarla aksiyon filmlerine giderdik.
Daha sonra kızlarla filmlere gitmeye başladım.

Binlerce kez sinemaya gittim ama hep yanımda bir kız oldu.

Yalnız başına gideniniz var mı? Nasıl duygu? Ben hayatta gidemem. Yanıma sevgili falan oturup öpüşürlerse çarparım kolumu kasten bozarım rahatlarını.

 
gittim çok merak ettiğim bi filmdi. salon da boş sayılırdı zaten. yayıldım ikili koltuğa mis gibi. annem alışveriş yaptı ben film izledim. güzeldi yani.


  • yok öle bişi  (17.12.12 01:36:39) 
Ben gittim iki kere. Bok gibiydi.


  • buff  (17.12.12 01:37:33) 
sinemaya tek gidilir olum.nası anlatayım ki sana bunu kendiyle başbaşa kalmayı seven tiplerin işi. mesela sanmıyorum ki tek başıma izlediğim o filmlerdeki hazzı yanımda biri varken aynı derecede hissedeyim.
bak yakında die hard var, yakında dediğim iki ay var rahat. ona bi git bak nasılmış.

  • gang leader of wasseypur  (17.12.12 01:47:33) 
sevgilim olsa da yalnız gitmeyi tercih ediyorum. öyle güzel bir duygu.


  • styx  (17.12.12 01:51:27) 
guzel filmler varsa o kadar da kotu bisey degil ya. hatta iki film arka arkaya bile gidilebilir. ozaman daha guzel oluyor.


  • she was my baby  (17.12.12 02:00:56) 
kendi sorum sandim yeminle. tanistigim bir kiza bunu soylemistim. "ergen misin yoksa kompleksli mi?" diye asagilamisti beni.

ne bilelim amk. biz sinemaya kari kiz icin giderdik. filmimizi de aslanlar gibi divx olarak izlerdik.

sap olarak gitmem tabi. gitmedim de. normal arkadaslarimla da gitmedim hic.
  • snatch  (17.12.12 02:02:03) 
bence de sinemaya tek gidilir. çok sevdiğim ve biriyle paylaşmak istediğim bir filmse sonra dvd edinip birlikte tekrar izlerim, ama sinemaya tek gitmeyi tercih ediyorum. arkadaşlarımla gittiğimde filmin ortasında telefonlarına bakarlarsa, konuşurlarsa falan geriliyor ve yerin dibine girmek istiyorum, o yüzden sanıyorum ki tek gitmem en iyisi zaten.


  • slackerbitch  (17.12.12 02:38:07 ~ 02:38:48) 
sinemanın tek kişilik bir aktivite olduğunu düşünürüm, tek giderim, konuşmamış olurum, konuşanlara içimden vasat küfürler ederim.

(maddog abi selamlar)
  • sanat guresi  (17.12.12 02:46:37) 
@krem peynir + 1.

ben de bir nevi rituellestiriyorum, hatta tam olarak ayni soyledigi gibi bir seyler okuyup kahve icip, film izleyip sonra da varsa sahaf, yoksa buyuk kitapcilara dalarim.
  • sendelemeden  (17.12.12 02:52:20) 
Ben gittim. Gayet süper oluyo, yalnız film aralarında depresife bağlamamak lazım.


  • roket adam  (17.12.12 03:10:43) 
ben bir kaç defa gittim hepside bir birinden daha boktandı.
ilki daha orta okulda annemlere babamlara sinirlenip bakırköyde onların yanında ayrılıp jurrasic park a gitmiştim
ikicisi biletleri almış bekliyoruz kezbanın biriyle telefonu çaldı aa dedi bilmem ne clube gidelim hadi dedi bana ulan o zaman niye geldik buraya. sen git dedim o da gitti yarrak gibi babam afedersin.
diğerinde de yanıma arkadaş bulamadım herkesin işi gücü var sinemaya da gidesim vardı malesef hiç hoş olmuyor
  • erdemkayhan  (17.12.12 09:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.