[]

bir cümlecik çeviri yardımı

"Let George do it" is a predictable response, when any given employee gets some of the benefits of George's hard work and does not get all of the benefits of his own hard work.

yardımcıseverlerin eline sağlık! :)


 
'Boşver/bırak corc yapsın' cevabı çok beklendik, çünkü herhangi bir çalışan corcun emeğinin kaymağından biraz da olsun tadabiliyor/ corcun yoğun çalışmasından kendine pay sağlayabiliyor ancak kendi yaptığı iş karşılığında o payın/faydanın tümünü göremiyor.

yani stiiv bir iş yaptığında oo stiiv ne güzel de becermişin demiyorlar, şirketçe müthiş bir başarı sağladık diyolar stiiv güceniyor tabi. ama işi corc yaparsa stiiv de gruba katılıp corcun işinden kendine pay çıkarıp, oh evet müthiş çalıştık diye seviniyor, corc yine bütün takdiri ben toplamadım diye üzülüyor, bu yüzden de işleri birbirlerine paslıyolar. bu saatin çevirisi böyle.
  • kediebesi  (16.12.12 01:42:52 ~ 01:43:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.