[]

şalter atıp duruyor, nedendir?

2 kişiyiz evde. buzdolabı, iki laptop, ufak tefek hddler, şarj aleti falan bağlı elektriğe. 1 haftadır yağlı radyatör kullanıyoruz ikimiz de soba iyi ısıtmadığı için. gün itibariyle şalter 3-4 dakikada bir atmaya başladı. her şeyi çıkardık, lambalar dışında elektrik yiyen alet bırakmadık evde, yine atıyor şalter. sabaha elektrikçi çağıracağız ama dolaptakiler için endişelendik açıkçası. nedendir sizce bu, bir şey yapılabilir mi ufak da olsa engellemek için?




 
prizleri bi kontrol edin. yuvasından çıkmış ya da yerinden oynamış priz varsa teller birbirine sürtüyordur. ondan olmuş olabilir.


  • kumlupara  (14.12.12 21:05:25) 
sıkıntılı elektrik devrenizde olabilir, eskiyse yapar.


  • klassno  (14.12.12 21:11:20) 
Cin de olabilir


  • mikail bey  (14.12.12 21:28:32) 
kapıcının çocuğunun işleri bunlar. piç şalteri indirip kaçıyordur.


  • eeb  (14.12.12 21:40:05) 
2 tane yağlı radyatör fazla geliyor demekki tesisata.


  • orpheus  (15.12.12 04:13:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.