[]

İMEİ'den Telefonun Yerini Bulmak ?

hayırlı akşamlar arkadaşlar,

peder 1 ay once telefon almıs bır cocuga 2.000 lira degerınde senet falan yapmıslar ama cocuk tc'yi ve adresını senete yazmadan imza ve ismini yazarak bırakmış senedi daha sonra yazıcam abi demiş babama.

odeme gunu geldıgınde cocuk telefonu acmıyor ve telefonu getır dedıgınde ne telefonu dıye lakayit bir cevap verıyor..

1.sorum senet bu haliyle işe yarar mı ? ?

2.sorum telefonun imei'den adres bulundugunu bılıyorum karakola basvursak bulurlar mı veya savcılıga.

veya polis tanıdık bulabılır mı imei'den benım derdım cocugu bulmak telefon umrumda değil saygılar

 
çalıntı olarak ihbar etseniz?


  • kayranin kedisi  (09.12.12 20:56:35) 
siz de çalındı telefonum deyip ihbar edin. şu çocuk çaldı diye. güzel bir hikaye uydurursanız polis hemen bulur.


  • inanmazsan inanma  (09.12.12 21:02:41) 
çalıntı olarak ihbar edin yakalanınca öder tıpış tıpış merak etmeyin. ama tabi çok profesyonel değilse..


  • diss0640  (09.12.12 21:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.