[]

mutsuzluk salgını

var mı bu aralar bundan? ne iş, ne para, ne kariyer, ne başka bir şey mutlu edemiyor bir süredir.

gideyim diyorum bir süre bu diyarlardan. gidip kafamı dinlerim rusya'da falan.

antidepresana karşıyım. gitarımla bile küsüz. şöyle bir bakıyorum, etrafımdakilerin de çok farkı yok benden.

ne yapsak? dostlar mı azaldı, dostluklar mı? yoksa bundan mı?

 
salgin var, evet. ama rusya soguk haberin olsun.


  • she was my baby  (05.12.12 00:24:46) 
var o salgindan.

mahvoldum ben. kalici gidisler, tek yonluk biletler... bunlar tamir edemez. insanin yetenegi galiba mutlu olmak. bende yok sanirim. sizde vardir umarim.
  • evreka  (05.12.12 00:28:24) 
salgın bence de. mutsuzluktan gebericem bu aralar.
bir nedeni yok tam olarak. herşey boktandı, hala öyle ama tahammül azaldı belki.

  • crimsonlady  (05.12.12 00:28:53) 
cunku baskalarin hayellerini yasiyoruz da ondan.
www.youtube.com

cevremizde herkes iste kariyer yapip bol paralar kazandigimizda mutlu olacagimizi soyluyor ama diyen de uygulayan da basaran da mutsuz. demek ki esas ihtiyacimiz olan seyler sahip oldugumuz seyler degil.
  • tdl  (05.12.12 00:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.