[]

yeni bebek sahibi olmuş çifte ne götürülür?

Çok yakın arkadaşımın dün bir bebeği oldu. Bugün görmeye gideceğiz. Altınını falan hazır ettim de bebeğe mi iliştirmek lazım bunu yoksa öyle verilmeli mi? Hastanedeler daha. 1 hafta falan hastanede kalınacakmış. Bilemedim. Yurtdışında yaşıyorum heryer kapalı bugün noel mahiyetiyle. çiçek alamıyoruz yani. Başka ne verilebilir, altın yeter mi?
Ne denir bir de? Gözünüz aydın mı, tebrikler mi, yaşı uzun olsun mu? Akıl verin şu antisosyal arkadaşınıza.



 
allah anneli babali buyutsun dersin, altinida bebege takarsin. adettendir ustunde altin varken bebegin bebekle fotoraf cektirirsin ama gecti bu eski adetler bebegin gozune yazik flash zarar veriyor.


  • sanio  (25.12.08 14:58:28) 
eğer çiçek götüremiyorsan bir oyuncak alıp gidebilirsin. hatta aldığın oyuncak peluş ayı gibi birşey olursa altını ona da takabilirsin...


  • kahvegibi  (25.12.08 15:10:17) 
bu arada sey olayida vardi. bankalarda hesap aciliyor boyle, hediye hesabi. icine yatirilan para cocuk 18 yasina gelen kadar isletiliyor falan. oyle biseyde dusunebilirsin. ailesine teslim edersin.


  • sanio  (25.12.08 15:21:01) 
Emtia fiyatlarındaki düşüş malum daha likid bir kaynak verin yavrucağa ocak ayını bekleyin yeni TL lerden götürün derim ben daha havalı olur ama altında münasiptir, yada olagelmiştir...

daha yaratıcı şeyler üretilememiş bu alanda araştırdım siz en iyisi bkz.sozluk.sourtimes.org
  • karapaks  (25.12.08 15:34:26) 
yau hesap açtırma olayı bebek sahibinin iş arkadaşlarının falan yaptığı bir şey değil mi (: yani işyerlerinde iş arkadaşları tarafından tercih edilen bir şey genelde. ben hep çalıştığım yerlerde denk geldim (: yakın arkadaşa biraz daha samimi şeyler daha güzel olur.
allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun falan denebilir. altın kafi aslında, eve çıktığında ziyarete gittiğinizde götürürsünüz gönlünüzce birşeyler.

  • girl in a coma  (25.12.08 15:47:17 ~ 15:49:00) 
yüklenebildiğin kadar bebek bezi götür . hayatları boyunca anılırsın :)
bide bir ateş ölçer al alabilirsen ..

  • taylor durden  (25.12.08 17:21:52) 
şirin bir kutu içerisinde bir çift patik "inşallah hemen ayaklanır da yürüyüverir" manasına gelirken,altın da "gözler bu küçümenin üzerine değil de ahanda bu altıncığa çevrilsin,zaten bebişe bakmayan da altına bakan kem gözlüdür,nazarı alır" düşüncesine göre iş gören adetler...

yani bir altın takılır,bir foto çekilir,anacığına da al bu patikleri yürüyünce giydirirsin denir.gönüllere taht kurulur.
  • bas git  (25.12.08 21:12:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.