[]

the skin i live in - filmini izleyen var mı?

-
**************spoiler********

arkadaşlar filmi izleyen bana tek cümle ile özet geçebilir mi? bi de sonunda noluyo? acil..

 
adamı kadına mı çeviriyor?


  • am  (26.11.12 10:10:21) 
***feci spoylır****
ilk başta intikam amaçla çükünü kuku yapıyor, sonra memedir yüz estetiğidir derken, ölmüş karısına benzetiyor elemanı, aşık oluyo falan sonra, olaylar olaylar eleman bunu furuyo sonra ölüo doktor. senin anlıycan "adamın amına koymak" lafı bu filmden çıkmış yani o derece

  • hasmetizm  (26.11.12 10:42:55) 
evet, sonunda adam/kadın adamı vuruyor. bide adamı kadın yapıp onunla bayağı cinsel bir hayat sürüyor sonra kadın yaptığı adam geçmişi hatırlayıp bunu dan dan dan.


  • hewit  (26.11.12 10:46:54) 
evet


  • in vino veritas  (26.11.12 10:51:24) 
eleman estetik cerrahın kızına near-tecavüz ediyor. cerrahımız çocuğun cinsiyetini değiştiriyor, domuz derisinin genleriyle oynayarak insan derisi üretiyor ve bu deri ile çocuğu kız yapıyor, bu "kız"a aşık oluyor, özgürlüğünü verdiği gün de yatakta attila gibi öldürülüyor.


  • [silinmiş]  (26.11.12 10:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.