[]

Açık arttırma usülü bilet satışı

Galatasaray A.Ş. kombine dışında kalan biletleri internet üzerinden açık arttırma usülü satamaz mı? Yok mu böyle bir ticari hakkı? Hem böylece daha fazla kazanç sağlayıp hem de karaborsanın önüne geçmiş olmaz mı?




 
zenginler her zaman maça gitsin diyorsun yani?


  • nezaretten taharet  (20.11.12 13:54:10) 
gsbonus sitesinde vardı galiba.


  • sutlu nescafe  (20.11.12 13:54:40) 
hayır, belli bir kısmı böyle satılsın diyorum biletlerin. karaborsacı onun bunun evladı kazanacağına galatasaray a.ş kazansın.


  • army14  (20.11.12 13:57:54) 
Karaborsacı daima kazanır. Hatta açık arttırma ile üst limiti gösterirsen daha göstere göstere kazanır bunun piyasası var diyerek yükseltir de yükseltir fiyatı. Karaborsacıdan önce takım yöneticilerine sövün bence. Taraftarlığı zengin hobisi, kongre üyeliğini de elit klübe çevirdikleri için.

Seba sonrası beşiktaş maçlarını adam gibi izlemedim bile ama şu son kongre üyeliğini ucuzlaştırıp klübü 3-5 zenginin malı olmaktan çıkarma davaları için takdir ediyorum. İşlerine gelince bilmem kaçmilyon taraftarımız var demeyi biliyolar. Be amcık sen o taraftarın parasını tırtıklayıp kendine isim yapmaktan başka ne yaptın klübe diye sorun önce.
  • lpgli tosbaga  (20.11.12 14:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.