[]

yüksek lisans okumalık üniversite

simdi bahcesehir üniversitesi iletişim tasarımı mezunuyum ve yüksek lisansıda tasarım(grafik olabilir iletişim tasarım olabilir sanat tasarım) okumak istiyorum aklıma ilk etapta birkaç üniversite var birincisi kemerburgaz üni sanat ve tasarım bolumu ki bolum hem benim ilgimi cekiyor hemde fiyatı cok cazip 8 bin falan. beykente benzer bölüm var 15 bin ama mesela bahcesehir var ki kaliteli egitim veren bir okul ama orda da bana direkt goz kırpan bir bolum yok. sizce nasil egitim secmeliyim.




 
bence ünv adı önemli.


  • solo  (16.11.12 18:49:36) 
Beykent'e gitme. Sana hiçbir şey katmayacağından yüzde yüz eminim. Yani bilmiyorum ben yüksek lisans deyince kendimi geliştirmek için bir şans anlıyorum yoksa bitireyim de yüksek lisanslı olayım değil. Beykent tam bir ticarethane, başka bir açıklaması yok.


  • Hallerlale  (16.11.12 18:51:48) 
y.lisans yapma işe gir çalış..Çok pişman olursan yurtdışında yaparsın.


  • jimjim  (16.11.12 19:07:10 ~ 19:07:34) 
@jim jim

çalısıyorum zaten
  • all girls dream  (16.11.12 19:08:25) 
istanbul'daysan tabii ki bilgi.
kemerburgaz nedir yahu, ilk defa duyuyorum :/

  • kayranin kedisi  (16.11.12 23:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.