[]

Yeşil Sermaye hangi sektörlerde etkin?

Hangi lüks arabada kadin sofor gorsem, türbanlı oluyor. Bu arkadaslar hangi is kollarında, sahalarında bu kadar gelir elde ediyorlar? Cok merak ediyorum, onlarda bizde olmayan hangi nitelikler var ki bu kadar para kazanabiliyorlar.

Tesekkurler


 
aklına gelebilecek her sektörde. mesela benim patronum da türbanlı ve jipe biniyor. eşi restoran zinciri sahibi.

(bkz: kobi)

edit: "yarım zincir" demişim, sildim, yanlışlık olmuş.
  • and justice erol  (16.11.12 13:19:06 ~ 22:34:42) 
din satıyorlar işte.


  • fatihkkk  (16.11.12 13:19:11) 
he, he, din satıyorlar.. sen de sat, sen de jipe bin o zaman. adam akşama kadar köpek gibi çalışsın, sen gel buraya "din satıyorlar" deyip çık işin içinden. şimdiye kadar lüks arabaya binip de köpek gibi çalışmayan tek müşterim olmadı. bunların çoğu da dindardı.


  • and justice erol  (16.11.12 13:19:51 ~ 13:21:17) 
tavuk, kucukbas, buyukbas hayvan. hayvan ithali kime yaradi sektordekilere sor.


  • eindaclub  (16.11.12 13:22:38) 
O gördüğün türbanlıların hepsi önceden türbanlı değildi. İhale kapabilmek için bukalemun misali uyum sağladılar yeni siyasi ortama. Ama yeşil sermayenin gelir kaynağı en çok ne dersen (bkz: anadolu kaplanları)


  • lpgli tosbaga  (16.11.12 13:22:51) 
Justice Erol, yarım restoranı zinciri ne demek? Ben çalışmıyorlar demiyorum. Sabahtan aksama kadar biz de köpekten de beter çalışalım biz de kazanalım diyorum. O yuzden nitelikleri nedir diye soruyorum. Yabancı dil mı, diploma mı, nedir? O kobiler kredileri nasil alabiliyorlar, her tc vatandaşı alabiliyor mü?

Eindaclub, hayvancılık neden bu sermayeye yaradı ki?
  • gadanallah  (16.11.12 13:27:21) 
hangi lüks arabada kadın görsen türbanlı oluyorsa sende sorun var, algıda seçicilik diyoruz biz buna.


  • ozmania  (16.11.12 14:33:13) 
yesil sermayeyle turbanin bir alakasi yok. cevrenize bakin cogu turbanli vatandas yokluk icinde yasiyor. yesil sermaye icerisinde olup turban takmayan da bircok kisi var. turban uzerinden degerlendirilmemeli sanki bu konu.


  • eindaclub  (16.11.12 16:26:50) 
adamlarda ticaret kafasi var ihracat yapiyor ama genelde fason kalitesiz ve ucuz egitimsiz is gucunu kullaniyor. su an iktidardan oturu daha da zenginlestiler cunku daha once devletin kapilari onlara kapaliydi yasakliydilar ve dislanmislardi. son zamanlarda dersen ki iktidarin faydasi olmadi mi olmustur kesinlikle.

akpden cok once zaten baslamisti hareketleri.
  • mazungu  (16.11.12 17:03:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.