[]

vücut kontrolünü unutmak

şimdi hacılar hocalar, bi süredir bildiğin kendiliğinden olan yutkunma, göz kırpması gibi şeylere hakim olamıyorum. birden duruyorlar ve yutkunma sırasında boğalacak gibi oluyor. 2 gündür iyice sapıttı birden kolumu yada bacağımı hissedememeye onlarla ne yapacağımı bilememe durumu yaşıyorum. 5-10 sn kadar sürüyor. ve iyice sıklaşmaya basladı. ne yapmalıyım ? bunun bi doktoru falan var mı ?




 
büyük ihtimalle psikolojik. en kısa sürede bi psikoloğa git bence, gerekirse seni psikiyatriste sevk eder.


  • sirkelimon  (15.11.12 11:42:55) 
omurilik yada omurilik soğanımıydı neydi bu tip istemsiz hareketlerin kontrol edildiği bu işlerin yürütüldüğü tetiklendiği bir yer vardı yakın zamanda bir darbe falan aldıysan bence acil doktora görün çünki pek hayra alamet değil ha ama psikolojik depresyonal olaylar yaşadınsa sorun psikolojik olabilir.


  • basond  (15.11.12 11:45:42) 
uykusuzluk, stres, açlık. herhangi bi tür yoğun aktivite. önce sen düzgün yaşa, vücudun seni takip edecektir. bi de nickin çok gariban panpa, geç olmadan değiş.


  • am  (15.11.12 11:46:20) 
Bir sağlık ocağına gidip derdini anlat ordan seni yönlendirsinler. En sağlıklısı bu.


  • vexations  (15.11.12 11:46:55) 
darbe almadım. pc basında ve okul arasında geçiyor hayatım allaha şükür aman aman dertlerim yok. ama bildiğiniz gözlerim öğürüyor kusmaya calısıyor gibi sonra yutkunurken birden gidiyor kafa sıfır. hiç bişey yok. en son dün akşamda kollarımı hissedemedim hareket ettiremedm durup dururken ve bunlar olurken kafam sanki bomboş hiçbirşey düşünemiyorum sadece boşluk hissediyorum.


  • fakir nightboy  (15.11.12 11:47:46) 
bence bir tatile biraz değişikliğe ihtiyacın var. biraz sporda fena olmaz bence.


  • basond  (15.11.12 11:49:01) 
uykusuzluk bir sebebse olabilir.çogu gece 3-4 civarı yatıp gününe göre 8 ile 11 arası kalkıyorum. tesekkürler ayrıca.

@am benim nick garibanlıktanda senin ki yokluktan galiba :)
  • fakir nightboy  (15.11.12 11:50:47) 
evliyim 3 çocuğum var desem inanır mısın?

her neyse panpa uykunu alıyosun, stresin yok, peki beslenmen nasıl?
  • am  (15.11.12 11:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.