[]

Banyodan önce mi sonra mı tıraş olmak

daha iyi? neden?

kılların yumuşaması ve daha iyi kesilmesi olayı doğru mu? zaten tıraş köpüğü onu sağlamıyor mu?


 
ben önce tıraş oluyorum. aksi halde yüzümde tıraş köpüğü kalıntısı varmış gibi hissediyorum.


  • zgrydn  (14.11.12 19:57:44) 
cevap: banyodan sonra traş olmak.


  • vedatchilipeppers  (14.11.12 19:57:50) 
sonra.


  • sharksmile  (14.11.12 19:58:53 ~ 19:59:17) 
banyodan once oluyorum ben. tras derken direk sinek kaydi degil, cenedeki sakalin ve biyigin inceltilmesi, geri kalaninin jiletle alinmasi, favorilerin inceltilmesi filan hersey dahil. banyodan sonra yapsam kil tuy sikinti olur.


  • eindaclub  (14.11.12 19:59:12) 
bazı insanların sakalı sert oluyor.eğer yumuşak bir sakala sahipseniz tıraş köpüğü yeterli olabilir.ben 30 yaşındayım sadece köpüklediğim zaman bıyıklarımı keserken hala canım acır misal.


  • aşksız prens  (14.11.12 20:00:01) 
hepiniz yanlışlardasınız. en iyisi banyoda tıraş olmaktır.


  • bira sisesi kapagi  (14.11.12 20:00:47) 
Banyoda ol bazen öyle yapıyorum ben jilet kullanacağım zaman ne zaman sinek kaydi olsam cildim yamuluyor beyaz beyaz pütürcükler oluyor çenemin etrafında en iyisi imkanin varsa ufak makinelerle 0 alacaksın


  • gündüz m  (14.11.12 20:01:58) 
banyodan sonra dogru cevap.


  • lorenzen  (14.11.12 20:06:40) 
ben hep makinayla traş oluyorum, sinekkaydı yapmıyorum düzeltici ucuyla kesiyorum. Kestikten sonra yüzümde kıllar kalabiliyor o yüzden banyodan önce traş oluyorum.

Ama jiletle olacaksa, banyodan sonra olmak daha mantıklı olabilir. Ama bu devirde ne jileti ne köpüğü birader ortalama bi traş makinası(Braun Cruzer vs) ile çok kısa sürede traş olabilirsin..
  • rodriguez2  (14.11.12 20:18:51) 
Ben banyodan önce oluyorum. Ama zaten kıllarım pek sert sayılmaz. Sert olsa da yine fark etmezdi. Herşeyin sırası var aga. Banyo keyfinden sonra hiç uğraşamam.


  • ayazkan  (14.11.12 20:38:02) 
Sakalin sert, cildin yumusaksa, banyodan sonra daha iyi olur. Tiras kopugunun amaci o; ama banyo yaparken, isin icine, daha sicak, daha uzun sureli ve cok daha bol su faktoru giriyor. Kopuge gore hem cildi hem de sakali daha iyi yumusatiyor. Ama banyodan sonraki tirasta kil, tuy de kalir yani orda burda. Banyo sirasinda tiras da bir cozum ama su sarfiyatini arttirir.


  • compadrito  (14.11.12 20:40:27) 
top sakal hariç makinayla traş oluyorum çok kıl çıktığı için banyodan önce olmayı yeğlerim.


  • her gece aç  (14.12.15 19:24:55) 
Banyo sonrası yapılması daha kolay traş sağlasa da ben de banyo öncesi traş olanlardanım, daha pratik buluyorum. Traş sonrası kullandığım yüz temizleme jelini lavaboda değil banyoda tam olarak temizleyebiliyorum, kuruyunca da nemlendirici. Oldu da bitti...


  • candanag  (14.12.15 19:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.