[]

prezervatifle sex kadında da aynı hissiyatsizliği mi veriyor?

sonuçta tabi plastik kaplı bişey hissediyor onlar da, hoş olmasa gerek.. ancak bizdeki kadar da kötü değildir diye tahmin ediyorum.. yoksa öyle midir?
soru sadece bayanları da kapsamıyor olaydan soğuyan bi ben miyim merak ettim.



 
yok fedakarlığı sadece sen yapıyorsun :)


  • joelino  (17.12.08 23:01:47) 
sirf bu yüzden dogum kontrol hapi kullanan kadinlar taniyorum.


  • trimpot  (17.12.08 23:07:02) 
seni plastik (mesela şişme hanımefendi) ne kadar tatmin ederse tersi durumda plastik kaplı bi şey de kadını o kadar tatmin eder diye akıl yürüteyim dedim.


  • caturanga  (18.12.08 01:25:42) 
cinselliğini salt klitorisi ile yaşayan ve dişiliğini pek sallamayan kadınlar genelde prezervatif olayını önemsemez çünkü fiziksel olarak çok fazla değişiklik yoktur, ilişkiye fiziksel iletim harici etki eden faktörler de kafada oldukça minimaldir/geri plana atılmıştır. fakat ciddi ve köklü bir ilişkide prezervatife kesinlikle hayır diyen bir sürü kadın bulmak mümkündür. kimisi erkeklerden daha çok önemseyebiliyor bu durumu. tabi bilemiyorum ama bunun bir his kaybı benzeri bir sebeple olduğunu sanmıyorum.


  • kurukafa  (18.12.08 02:23:38 ~ 02:25:14) 
evet


  • bitterlemon  (18.12.08 03:14:19) 
Mümkün mertebe kullandırtmıyorlar partnerlerine. Biraz da psikolojik olsa gerek bu hissiyatsızlık meselesi.


  • shangrilla  (18.12.08 04:59:20) 
partneri ile olan ilişkisine bakar.

partnerinin zevk almadığını biliyorsa onun aldığı zevkte de epey azalma olur tabi.

diğer türlü de azalır da, biraz psikolojik tarafı da var.
  • mortifera  (18.12.08 09:16:03) 
@mortifera'nın da dediği gibi partner zevk almıyorsa bayan da olaydan haz etmiyor pek.

ama hissiyatsız diye birşey olmuyor bayanlarda ama elbette prezervatif olmadan yaşanan seks en doğal ve en zevkli olan sekstir.
  • wish i could fly  (18.12.08 10:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.