[]

hiç derse gelmeden vize yapan hoca

sene başından beri 2 defa derse geldi..ilk seferinde tanışma faslıyla geçti..son derste de vize konuları şunlar diyerek slayt dağıttı...öğrenciler böyle bir durumda itiraz edebilirler mi ?




 
her durumda itiraz edebilirsiniz. ama buranın türkiye olduğu gerçeğini gözardı etmeden. yani edersiniz ama sadece şikayet değil...


  • aynshinqaf  (11.11.12 18:43:02) 
ne güzel olm işte adam derse gelmemiş, böyle hocalar yüzde 90 kolay sorar adam slayt da dağıtmış.


  • hocam fazla egon var mi  (11.11.12 18:43:45) 
ders islese o slaytlari okuyacakti zaten. isinizi kolaylastirmis...

yapilmamasi gerekir ama yapacak bir sey yok. ne guzel bos zamaniniza olmus :)

cok rahatsizsan, yok'e mail at durumu. rektorlukle ugrasma.
  • fakyoras  (11.11.12 18:49:03 ~ 18:49:24) 
@cosmicstring

1.ders 1 defa (son derste) yapıldı

2.gelmediği derslerde yoklama alınmadı

3.bilmiyorum
  • soljenitsin  (11.11.12 18:55:36) 
okuluna bağlı. aslında bence ülkeye bağlı. öyle bir bürokrasi var ki, o şikayet sonuçlanana kadar sürünürsünüz boş yere. itirazı falan boşverip dersi çalışın bence, daha kısa ve kolay olur geçmesi.


  • sizofren hayaller  (11.11.12 18:59:56) 
aynı şeyi geçen sene biz de yaşadık. Hocanın fakültede olan statüsünden dolayı kimse de bir şey diyemedi ve hâlâ da diyemiyor. Bunun korkmakla, pasiflikle alâkası yok. 2. sınıftayken hoca dersi işlemiyor diye rektöre şikayet edip fakülte yönetimi ile papaz olmuşluğum var. Güzel deneyimler değildi, hiç tavsiye etmiyorum. Slaytlarınıza çalış ve kendini kurtarmaya bak.


  • timburton  (11.11.12 19:01:12) 
öğrenciler toplanıp dilekçe verirseniz rektörlüğe ve tabi ki hoca doğal olarak yoklama gösteremezse, arkası da sağlam değilse atılır gider.
Raporu kesinlikle yok, raporu olsa yerine başka hoca atarlardı derse girsin diye.
Derse girmeme nedenini bilmek mümkün değil ama ders ücreti almaya devam etmek için rapor almıyor olmalı. Belki de rapor alabileceği bir bahanesi bile yok ve keyfinden gelmiyor ya da dışarıda özel iş kovalıyor. Var çünkü öyleleri de biliyorum.

Muhtemelen bölüm başkanlığının da durumdan haberi yok. Yoksa rapor alması için zorlarlardı, ya da ders parasından olmasın diye görevlendirme olmadan rica ile başkasını gönderirlerdi.

Eğer arkası sağlamsa, timburton un dediği gibi.
  • furciferpardalis  (11.11.12 19:05:33 ~ 19:16:49) 
yine de bölüm başkanlığı, tanıdık birkaç hoca filan el altından haberdar edilebilir
eğer arkasını kollayan azsa bölüm kurulunda ya da anabilim dalı toplantısında sopanın ucunu bi' gösterirler

  • furciferpardalis  (11.11.12 21:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.