[]

hafif kilolu ve uzun boylu kızlar

bana göre sıfır beden manken fizikli kızlardan kat kat güzel..ne buluyorlar şu zayıf,kemikli hatunlarda ? sizce de öyle değil mi ?




 
katılıyorum.

kadın dediğin cılız olmaz, dolgun olur. o sıfır beden olanlara yandan bakınca "iki boyutlu" gibi görünüyorlar gözüme.
  • sizofren hayaller  (09.11.12 23:54:58) 
katılıyorum pampa
+ rep teraziye tık :)

  • hitsumo  (09.11.12 23:59:09) 
aslında kilolu demek yanlış oldu..balık etli daha uygun


  • soljenitsin  (09.11.12 23:59:54) 
yau ben baya baya kilolu kadınları da beğeniyorum, böyle ısırasım geliyor her yerini... ayrıca göt-meme farz yani düz olmasın.


  • loralynn  (10.11.12 00:01:22) 
Caps versen daha iyi yorum yapabilirdik ya da oran versen mesela? Boy kac kilo kac olsun?

Ama evet 0 beden korkunc bir de, bazi durumlarda 36 bile
  • sharon and hope  (10.11.12 00:01:47) 
@want2die haklısın hacı..vurdun mu ses gelecek "şak şak"


  • soljenitsin  (10.11.12 00:24:39) 
soljenitsin'den sonra yorumum biraz soft kaçacak herhalde ancak evet kadın butludur ve etlidir nazarımda. kemik göründü mü olmuyor bana göre, kişisel yani, benimle ilgili. zaten manyak manyak kriterlerim var. kırk yılda bir tutuyor. neyse sen bakma bana. ama etli olsun. iyidir et iyi.


  • erobur  (10.11.12 00:28:01) 
favorim, kız dediğin ele avuca gelecek :)
şaka bi yana kesinlikle zayıf kız yerine balık etli/uzun boylu her zaman tercihim.

  • uu1  (10.11.12 01:27:04 ~ 01:28:37) 
ince uzun candır. çay bardağı gibi beli olursa belki balık etli ama eski venüs/afrodit figürlerindeki kadının neresi güzel be.
ayrıca (bkz: iğrençsiniz ibneler)

  • geldiler  (10.11.12 02:05:02) 
manyak mısınız lan!? balık etli uzun kız diyolar.. balık etli dediğin bi geçiş periyodu aga. tamam hafif kilolu gene bi nebze de balık etli hatun demek kalçaları geniş beli bi nebze kalın demek..(ona benzediğinden diyolla;)

o yüzden boylu poslu ve ideal kilodaki kızlar gerçekten çekici doğrudur,ama balık etli kız 3 ay sonra cortlar;)

1.78 boyunda 58 kilo kız varsa onu seçerim.
" "" 66 kilo kız varsa o da gider.

ötesi sakat. çünkü kadınların vücudu biz erkeklere benzemiyo en ummadığınız yerden bile iğrenirsiniz 2-3 kilo sonra;).
  • rudeboy  (10.11.12 15:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.