[]

Votka

Votkayı sek içmeyi sevmeyen, yıllar yılı meyve suyuyla karıştırıp içmiş bünyeler olarak geçen gün bi votka alalım dedik, Istanblue'nun karpuzlusu çok tavsiye ediliyordu ondan aldık, sek içeriz zannettik fakat ne kadar sevimsizmiş o öyle? Karpuz aroması pek hoş fakat sek içmeye alışkın olmadığımızdan mıdır nedir böyle suratlar muşmula oldu, içemedik.

Şimdi diyoruz ki biz bu votkayı ne yapalım? Hangi meyve suyuyla karıştırıp içelim ki karpuz aroması baskın kalsın ama ikinci aroma da güzel dursun? Ya da bi yerlerde gördüğüm üzere hiç karıştırmayıp da buzlukta bekletip shot mı içelim? Tavsiye pls


 
bazı meyve suları var kırmızı meyve aromalı(karpuzla çilek yakısır falan ya o anlamda) falan ben öle deneyin derim bi de denenmiştir güzeldir ama damak tadı meselesi tabii


  • çiğnenmiş sakız  (16.12.08 15:12:40) 
vişne olmaz.
limon-soda ile iyi gider.

  • pain  (16.12.08 15:25:15) 
Ben de akşamdan akşama normal su bardağında karpuzlu vodkayı sek içiyorum içine 2 küp buz atıp. Bi gece %100 üzüm suyuyla karıştırarak içtim, çok fena olmadı. ama benim koyduğum üzüm suyu oranı çok çok azdı, 4 paröak vodka koyduysam 1 parmak üzüm koydum. Sizde sevdiğiniz meyvenin suyunu çok çok çok az katarak acısını azaltıp karpuz tadını muhafaza ettirebilrsiniz.


  • 3200  (16.12.08 15:32:13) 
nar suyu. kendiniz taze taze sıkarsanız fantastik olur.


  • prospero  (16.12.08 15:36:11) 
karpuz suyu kat?


  • pascha d  (16.12.08 15:53:38) 
vodkanın rusya / ukraynadaki en popüler içme biçimlerinden biri de karpuz+şeftali karışımıdır. Bir çok doğu avrupa ülkesinde, bu iş için hususi karpuz şeftali karışımı satılır.

Burdan hareketle, şeftali suyuyla veya karpuz+şeftali suyuyla içebilirsiniz

(vodkanız halihazırda karpuzlu olduğu için diyorum. yoksa vodkanın aromasına göre elma suyu, portakal, çilek+muz, red bull vs.. şeftali+karpuzdan daha ünlü karışımlardır)
  • domno epotus  (16.12.08 16:54:24 ~ 16:56:31) 
İstanblue saolsun bizi Tekel votka+vişne olayından kurtardı ama böle sorunlara da sebep oldu :)

Karpuzlusu en güzel sprite ile gidiyor. Garip gelebilir ama deneyin. Yeşil elmalısı ise elma suyu ya da kivi suyuyla güzel.

İlla inat edip sek votka içicem ortamda buzlu bardakla şekil durucam diyosanız Absolute, Smirnoff, Ruskiy Standard gibi kallavi markalar dışındaki votkaların sek olarak pek içilcek kalitede olmadığını bilmelisiniz. Şişesine 40-60 kaat verdiğiniz votkayı da kolayla vişne suyuyla karıştıranları da anlamıyorum açıkçası.
  • Güzel Marmara  (16.12.08 17:27:11) 
karpuzlu meyve suyu var, bi tek onunla güzel oluo


  • tasa oturma soguk ceker  (16.12.08 17:30:22) 
ananas suyunu da dene


  • flyalone  (16.12.08 19:43:56) 
karpuzlu istanblue+red bull bu kadar yakışan bişey olamaz yalnız gazoz gibi içmeye kalkarsanız çabuk kafa yapıo


  • kuvakvakvak  (16.12.08 20:42:03) 
bol buz takviyeli istanblue karpuz ve kola sahane ikili olusturur..


  • zakk  (16.12.08 21:08:13 ~ 21:08:53) 
Rapor veriyorum:

Karpuzlu Istanblue + Ananas suyu: Adeta hayat suyu! Muhteşem! Aşmış bir tad oldu, karpuz halen baskın ve ananas süper über bir tat kattı. Hayır sarhoş değilim.

Karpuzlu Istanblue + Şeftali: Bu da çok güzel, gerçekten nefis fakat ananaslı daha iyi oldu.

Karpuzlu + Vişne: İyi değil. Kötü de değil. Ama iyi değil.

K.I. + Soda: Gorkunç
  • joelskellington  (16.12.08 21:34:38) 
heheh, afiyet olsun. sonuçları bildirmen şahane olmuş.
ananas candır can. sade votkayla da iyi gider. içiniz içiriniz.

  • flyalone  (16.12.08 22:57:47 ~ 22:59:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.