[]

yüksek lisans okumak ve okumamak arasinda kararsız kalmak.

efendim olay su; ozel bir üniversitenin iletişim tasarımı mezunuyum ama farklı bir alanda çalısıyorum. aklımın bi yanında da y. lisans okumak var. gene iletişim tasarım alanında şimdi muhtemelen bu alanda çalısmayacagım. ama genede egitimini almaktan yanayım. özel bir üniversitede okusam 10 bin tl gibi bi ücret odeyecem. simdi bana bir artısı olur mu?




 
Gelecek hedeflerini netlestirirsen olabilir. Vakif universitelerinde ozellikle de tezsiz yapilan lisansustu calisma akademik acidan makbul degil. Is acisindan soyle bir faydasi olabiliyor, piyasaya donuk hocalarla muhabbetin gelisebilir, is guc sahibi arkadaslar edinirsin, cevre yaparsin yani. Para verdigin icin zoraki derslere girersin ayrica. Disiplinli biri degilsen bu yonu de faydali. Kisacasi tum bunlar dahil 10000 TL, kredi kartina 4 taksit :P


  • irobotist  (06.11.12 21:14:08) 
@

mavijojobatanecigi


bölümü bende seviyorum ama mecra olarak baska bir sektorde calısıyorum.
  • all girls dream  (06.11.12 21:15:17) 
@ irobotist


beykent ünide okumayi dusunuyorum.tezli bolum linkide veriyim. www.beykent.edu.tr

bide 4 deil 10 taksit mi ne yapıyorlar...
  • all girls dream  (06.11.12 21:18:54) 
koc ve bilgi ye de bir bak senle ilgili bolumlere.


  • irobotist  (06.11.12 21:26:56) 
iletişim tarasımı bölümüne yabancıyım, o yüzden genel bir değerlendirme yazıyorum

y.lisansta araştırma yapmayı öğrenirsin. esasında doktoraya hazırlıktı. güzel bir formasyondur, fark etmesiniz de faydasını görürsünüz.

ama vakit ister, ben başladım vaktimi çaldığını düşünüyorum. ama başladığım için de pişman değilim. garip bişeydir yani.

ama çalışıyorsunuzdur mesela, bu formasyonu orası da verebilir size. karar size ait.
  • bihaber  (06.11.12 22:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.