[]

dershanede çalışmak

Dershanede çalışmak nasıldır?Zorlukları nelerdir? İş teklifi aldım haftada 40 saat ders ,kimya öğretmenliği 1000 lira maaş




 
stajer isen sürüm sürüm süründürürler. değilsen sadece süründürürler. 1500 den aç hatta ne kadar yukarı çıkabiliyorsan çık. çünkü ilk maaş önemlidir. üzerine gelen zamlar ufakcık birşey olur çünkü.


  • hitsumo  (06.11.12 02:19:18) 
sömürürler. 1000 lira maaş verir, her sene sonunda "tüm haklarımı aldım" diye imza attırır, tekrardan sözleşme de yapar. daha sonradan tazminat falan isteme diye.

40 saat ders dendiğine göre haftasonunu unutup, haftaiçi 3-4 gün yarım gün çalışacaksın. ama bir de etütleri verecekler.
  • tormentorius  (06.11.12 02:29:27) 
arkana bakmadan kaç. ciddiyim hem de çok!
bu arada bir anlık yazdım ama çalışmaya ihtiyacın vardır belki, o durumda çalış tabi. hiç yoktan iyidir. ama umarım sabırlı birisindir. tiksiniyorum ben açıkcası dershanelerden ve oradaki zihniyetin öğretmenlere davranış biçimlerinden.

  • crimsonlady  (06.11.12 02:32:39 ~ 03:23:33) 
o 40 saat en az 50 saat olur 1000 lira düşük, tabii bulunduğun şehir iş şartları senin acil ihtiyacının olup olmaması bunlar teklifi düşündürebilir.


  • eksi_kisilik  (06.11.12 07:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.