[]

Mide yanması.

Mide yanması için süt içmek lazımmış ama ben neyi yanlış yapıyorsam artık işe yaramıyor. Yağsız, ılık... nasıl içmek lazım? Mide yanması için ilaç olmayan başka çözümünüz var mı?

edit: doktora defalarca gittim. bir şey bulamadılar. birisi "fiziksel stres" dedi, ne demekse. yağlı yemek, portakal filan yiyorum bir şey olmuyor. aç kaldığımda kötü koku da olmuyor. ama bazen çok feci yanıyor.


 
Sakız çiğneyin derler hep ama bilmiyorum geçerliliği var mıdır.


  • Hallerlale  (04.11.12 19:25:04 ~ 19:25:12) 
leblebi yiyin.sarı leblebi midedeki fazla asidi alır.


  • rock n roll  (04.11.12 19:27:32) 
Çay,kola,kahve ve benzerleri,gazoz,sigara,sitrik asit içeren gıdalar...Bu maddelerden uzak durabilirseniz süte gerek kalmaz.

Midedeki fazla asit diye bir şey yok bu arada.Yüksek pH değerine sahip ürünler tüketildikçe asitlik azalmaya başlar.Eksilen bir madde yok yani.
  • grgn  (04.11.12 19:41:34) 
aynı dertten müzdaripim, ben kesin çareyi kefir içerek buldum. kefir içeriğinde mide içinde asit yapan bakterileri yok eden faydalı bakteriler var. kocakarı ilacı değil doktor onaylı bu arada, tavsiye ederim.


  • ukde  (04.11.12 21:11:48) 
zeytin ye, çekirdeğini yut.


  • i am what i am given  (04.11.12 21:44:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.