[]

a 101 marketler hangi sermaye grubuna ait islamcılar mı ne ayaklar

a 101 marketler hangi sermaye grubuna ait islamcılar mı ne ayaklar

laik bir insan olarak bim e gitmek çok canımı sıkıyor çünkü bim zapsu ya ait o da akp li bimler akp nin kasası yeşil sermaye a 101 e gideyim diyorum ama hangi sermaya grubuna ait ha migros derseniz doğru seçim laik sermaye grubuna ait emme çok kazıh


 
ohhoo takılmasana canım bunlara.

devleti akp yönetiyor. devlet vergi topluyor... ankaragücüne gitmiyor herhalde bu halde de.
  • schwarze rose  (02.11.12 22:41:46) 
hehe...


  • bcdhms  (02.11.12 22:42:08) 
insanlar nelere takılıyor yav.. yeşil sermaye senin bi kutu çayınla bi kutu kesme şekerinle zengin olmayacak istediğin yerden alabilirsin.

ha içini rahatlatayım, zaten migrostan da alsan verdiğin paranın yarısı vergi adı altında devlete gidecek. yani her türlü adamlar cebinden alacaklar o parayı. git bim'de ucuz ucuz harca.
  • kertenkelebek  (02.11.12 22:43:52) 
bir kısmı emine hanımcığımızın diye biliyorum ben ama uyduruyor da olabilirim.


  • d.  (02.11.12 22:45:00) 
neden bu kadar yüklenilmiş arkadaşa anlamadım. Politik görüşüne göre alışveriş yapmak istemesi gayet normal bence.


  • secilmis uye  (02.11.12 22:46:36) 
benim finans hocamın bir lafı var. "günümüzde paranın tek rengi vardır. o da dolar yeşilidir." bu laftan ders çıkarırsın umarım.


  • ayiadam  (02.11.12 22:46:54) 
zapsu bimi sattı. a101'i kurdu.


  • sutlu nescafe  (02.11.12 22:47:17) 
diğer yandan alışveriş yaparken böyle yahudi kafasıyla düşünmek ne derece doğru, bi de bunu tartmak lazım. yani biz laik bakkaldan alışveriş yapınca pek bişey değişmeyecek, uyandırayım.


  • hope ender  (02.11.12 23:01:44) 
ne yapcan aga git ucuza alışverişini yap


  • para var huzur yok  (02.11.12 23:22:56) 
hangi gruba ait bilmiyorum ama şu bi kutu çaydan ne olacak yeaa mantığını damlaya damlaya sel olur mantığına taşımak istiyorum. Gayet normal bir merak dostum


  • ileridemokrasi  (03.11.12 10:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.