[]

Bi sağlıklı bi sağlıksız besleniyorum

ya da karışık.

mesela marketten aldığım donmuş tavukları tost makinesinde pişiriyorum.
yanında da buharda pişirdiğim brokoli ve havuçları üzerine yoğurt dökerek yiyorum.

biri çok sağlıklı duruyor, diğeri sağlıksız.

başka bigün bi bar/kaf tarzı yerde yağlı yağlı sandviç yiyorum.

bi de yemek servisine yazılmıştım, haftaiçi baya sağlıklı öğünler getiriyorlardı ama haftasonu yine sağlıksız besleniyordum. mcdonalds'a falan gidiyordum. şimdi çıktım yemek servisinden, kendim yemek yapıyorum yine. bi de hep yemek yapmaya üşeniyorum.

bi türlü bir düzene oturtamıyorum kendimi. böyle bi düzende insan sağlığını koruyabilir mi? ya da kilolarını ? spor da yapıyorum mesela ama onun da düzenini aksattım.

"ye hacı gitsin" tamam da işin biraz metabolizma, yakım, kalori, diyet, sağlık kısmını soruyorum işte.. kişiden kişiye de değişiyordur tabii..

 
belli ki abur cubura özel ilginiz falan var, kendinizi daha sıkı kontrol altında tutarak haftada bir, ayda bir abur cubur yiyebilirsiniz. veya canınız abur cubur istediği zaman bir kaç lokmadan sonra bırakabilirsiniz.


  • vizdilva  (02.11.12 22:09:16) 
@vizdilva

abur cubur yemiyorum. çikolata bazen sadece. bazen kahvaltıda nutella.

cips mips, şekerli şeyler vs sevmem.

ama arada bir salaş restoran yemeği veya fast food yiyorum işte. bunu durduramıyorum sanki.
  • ermanen  (02.11.12 22:10:45) 
ben de öyleyim.ben de abartma huyu var.sağlıklıysa çok sağlıklı,sağlıksızsa çok sağlıksız.ortası yok.en iyisi hergün sağlıklı beslenip,haftada bir gün şımarmak.öyle bi düzenleme yapabilirsin.şuna çok üzülüyorum.niye güzel olan yiyecek,içecekler hep zararlı olmak zorunda :)


  • rock n roll  (02.11.12 22:13:23) 
abur cuburdan kastım, sağlıksız dedikleriniz. sonuçta kimsenin canı cips/çikolata, ne bileyim -bonibon çekmez bu kadar sık. ama zaten her yenen şey de sağlıklı olmaz yani insanız sonuçta.


  • vizdilva  (02.11.12 22:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.