[]

Yemek yeme alışkanlıklarına yönelik küçük bir anket vol.2

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 gün önce açtığım duyuruda katılmanızı istediğim küçük bir anket paylaşmıştım. Öncelikle beklentimin üzerinde bir katılım olduğunu belirtmek ve yardımcı olan herkese çok teşekkür etmek istiyorum.

Lakin henüz değerlendirmeyi güvenilir kılabilecek sayıda insana ulaşamadık. Daha önce katılmamış olan arkadaşlardan, dışarıda yemek yeme alışkanlıkları üzerine hazırlanmış olan şu kısacık ankete 3-4 dakikalarını ayırmalarını rica ediyorum. Katılan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

kwiksurveys.com

 
firefox kullanıyorum
13*
Aşağıdaki sosyal medya sitelerinden hangilerini aktif olarak kullanıyorsunuz?
Facebook
Twitter
Foursquare
Instagram

Ve bu kısmı ne zaman işaretlemeye kalksam firefox çöküyor :)
edit: üşenmedim ie'dan yaptım
  • metehan01  (02.11.12 14:05:10 ~ 14:10:31) 
finish survey der demez bitiyor değil mi anket? üye olmama gerek yok. bittiğine dair bir ibare göremedim de.


  • saygilarefendim  (02.11.12 14:36:36) 
Daha özensiz bir anket hazırlanamazdı!! Yine de anketin izin verdiği ölçüde anketi tamamladım..

Hide/Jump özellikleri kullanılsaymış keşke anket hazırlanırken.

Kolaylıklar.
  • otopsicocugu  (02.11.12 14:59:24) 
@metehan, mozilladan hic denememistik malesef, uyardigin icin ayri, doldurmaktaki israrin icin ayri tesekkur ediyorum :)
@saygilarefendim, evet anket bitiyor ama ucretsiz uye oldugum icin anketten sonra site kendi reklamini koymus, uye olmana gerek yok. saygilar bizden :)
@otopsicocugu, haklisin, o tarz secenekler olsaydi iyi olacakti ama ozensizlikten cok imkansizlik malesef. ucretsiz uyeliklerde o tarz secenekler bulunmuyor. profesyonel bi proje olmadigi icin de butce ayirmadik. olay daha cok anketi degerlendirme sureciyle alakali cunku. katilimin ve yorumlarin icin cok tesekkur ederim :)
  • hrskrs  (02.11.12 15:29:04) 
Surveygizmo ya da qualtrics'i kullanabilirdiniz. Özellikle qualtrics'ten deneme hesabı işiinzi ziyadesiyle görürdü.

Neyse amaç farklı ise en azından katılarak yardımcı olmuş oldum.

Kolaylıklar,
Otopsi
  • otopsicocugu  (02.11.12 15:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.