[]

bir bayan bir hitap

bir bayan en guzel nasıl hıtap edılır ? unvan? yada en cok hangısınden hoslanıyorsunuz? .genel olarak butun dunyada bılınen tabirler, konusma dili farketmeksızın!!
or: madam ,
hanımefendi,
miss

 
mademoiselle :)


  • goodbyecruelworld  (12.12.08 12:58:16) 
kadınlar mesleki ünvanlarına erkeklerden daha düşkün olur genelde.


  • yoldaki isaretler  (12.12.08 13:11:50) 
bağyan olsam pazarcı çocuğun 18 yaşındaki kızlara abla demesinden daha çekici bi hitap düşünmezdim herhalde :D ama öyle bi vurguyla diyorlar ki, gerçekten bütün kötü duygulardan arınmış böyle saf tertemiz..


  • erostrada  (12.12.08 13:36:45) 
kadını seviyorlar da, uygun cümle olmazsa "baksana kadın!" gibi olabilir dikkat.

direkt yüzyüzeyken "ayşe hanım" olabilir. ama sizli bizli değil, senli benliyken. ilk zamanları diyorum bak.
  • oldu görüşürüz  (12.12.08 19:26:50) 
değişir bu. hatun kelimesinden nefret edeni de var, bayandan nefret eden de var. bir genelleme yapmak zor. ben tanıdığım tüm bayanlara "hanımefendi" diye geyik bir hitap şekli kullanırım.


  • deckard  (12.12.08 20:15:22) 
teyze ve anayı hatta hanımağayı da listeye eklemek lazım.


  • surtunme kuvveti  (12.12.08 21:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.