[]

garanti-gsbonus biriken bonusları harcama

garanti gs bonus kredi kartımda bir miktar (83tl) bonus birikmiş nereye harcayacağımı da bilemedim ve bu ay sonuna kadar kullanmazsam yanıyormuş. fakat her yer bu bonus paraları kabul etmiyor diye biliyorum. örneğin ikea ya gitsem bi kaç ev eşyası alsam kullanabilir miyim bu bonusları ya da internette alışverişle harcayabilir miyim?




 
Hepsiburada
Hizlial
Bp
Shell
Carrefoursa
Gibi yerlerde harcanabilir. İkea da harcatiyordu sanirim.
Bim de olmuyor. Bir de ikbal tesislerinde olmuyor bak o da aklima geldi nedense.
  • ozdek  (25.10.12 17:54:23) 
migros


  • sutlu nescafe  (25.10.12 18:24:06) 
garanti ile anlaşması olan, garanti posu, kapısında garanti stickerı olan her yerde harcayabilirsin


  • bonjurkes  (25.10.12 18:26:28) 
gsbonus.galatasaray.com

buradan biriken bonusların ile açık artırmaya katılır, bir şeyler satın alabilirsin.sadece bonuslar ile alışveriş yapılabiliyor.
  • tracedy  (26.10.12 00:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.