[]

allah'ına kurban ne demektir?

veya allah'ına kadar sevmek ne demektir? nerden nereye kadar? burdan allah'ına kadar mı? yoksa ölene kadar mı? inandığı tanrı dahil komple sevmek mi?

yani bi de mesela bastıra bastıra aaalllllaah deyince ne oluyor?


 
adanalıyım demektir:) allahtan sonra en çok seni seviyorum anlamına gelir.


  • my december  (18.10.12 08:51:59) 
Allah'ına kadar sevmek ölene kadar sevmek diye yorumladım ben.
Ölünce Allah'a gidiceksin gibi.

  • basond  (18.10.12 08:56:39) 
mesela "allah'ına kurban" dediğimiz kişi krem peynire tapıyorsa, krem peynire kurban olmuş olmuyor muyuz? yani bence "sana sevgim o kadar büyük ki, kendi tanrımdan vazgeçip seninkine kurban olurum, seni o kadar seviyorum" anlamında bu söz...


  • am  (18.10.12 08:58:56 ~ 08:59:17) 
tabiki hayır. allaha tapan kişi tek tanrının o olduğuna inanır. allahına kurban derken, kendi inanındığını söyler, seni yaratan allaha kurban olayım anlamında.


  • my december  (18.10.12 09:08:50) 
allahına kadar dediğinde, seni o kadar çok seviyorumki, alahın kitabın kedin köpeğin yediğin peynir enişten kaynın kuzenin ilkokul öğretmenin kısacası var olduğun temas ettiğin her atomu seviyorum demektir.


  • citron  (18.10.12 11:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.