[]

bayrampaşa'yı iyi bilenler
şuradaki adreste bahsedilen fidanlığın yerini bana google maps veya yandex'te tam olarak işaretleyebilecek olan var mı? cevatpaşa'yı biliyorum ama fidanlık neresi, onu hiç bilmiyorum.
www.barinak.gen.tr
www.barinak.gen.tr

- tayfalarsaisyanlarda
(16.10.12 17:51:04)

@tayfalarsaisyanlarda, o bölge mezarlık aslında ama belki arka tarafları fidanlık diye anılıyordur. bir sorayım bakalım oralarda.
- dento
(16.10.12 18:14:37)

haritada isaretli yerlerde yok, fidanlik olan yer eski askeriye alani olmasi lazim, orasida o millet caddesinin assagi tarafina kaliyor. arkadasin b ile isaretledigi yrein assagi tarafi, kiyi sokak civarlari. A'da zaten muhtarlik var. oraya sor en guzeli. D ile C zaten cevatpasa diil. 100. yil caddesinin ust tarafi cevatpasa. 100. yil caddesi ile millet caddesinin kesistigi yeri gectikten sonra caliskan sokagin hizasinda in bence. orasi en yakin yer olmali.
- lutah
(16.10.12 18:22:11)

@lutah, şurayı diyorsun sanırım. ufak ağaçlık da var. evet, orası olması mümkün.
harita.yandex.com.tr
harita.yandex.com.tr
- dento
(16.10.12 18:36:19)

evet oralar askeriyeye bagliydi eskiden, fidanlik olmaya en musait ve cevatpasaya bagli olan yerler oralar
- lutah
(16.10.12 18:47:47)
1