[]

kasiyer kızla tanışmak

sürekli alışveriş yaptığım bir markette kasiyer bir kız var.Sanırım hoşlanmaya başladım.Sürekli onun bulunduğu kasaya ödeme yapıyorum.Bir göz aşinalığı oldu merhaba falan diyor.

sorum şu: bu kızla nasıl tanışabilirim ?


 
biraz oynak ol olur galiba.

alışverişini yap git kasaya etraf boşken. sonra birşeyler arar gibi yap elvette ne arıyorsun dicek. tanışmak için bahane arıyorum de. bir arkadaş böyle yapmıştı.
kafana yatar mı bilmiyorum.

veya saçının farklı olduğu bir gün saçın güzel olmuş de konuya gir .:)
  • chiko06  (14.10.12 02:06:17) 
@ chiko06 o kalabalıkta böyle bişey yapmaya tırsarım.


  • soljenitsin  (14.10.12 02:07:55) 
bir tane çikilata corch.. ödemeyi yaptıktan sonra "bu sizin içindi" de ve sırıtarak uzaklaş ama öyle aydemir akbaş sırıtması değil, kenanii imirzalıoğlu gülümsemesiyle uzaklaş o günlük o hareket yeter bir kaç gün sonra telefonunu verirsin.


  • arap faik  (14.10.12 02:08:52) 
kız ekmeğinin, rızkının peşinde.
umut sarıkaya'nın karikatürlerinde "köpek adam tpuh" diyen başı örtülü şişko kadının hışmına teslim etmek istedim seni.

yapmayın iş yaptığınız insanlara öyle. ben de bazen böyle resmen erosun kalbime sapladığını hissediyorum oku ama koyvermiyorum kendimi. işinde gücünde o insanlar. belki müdürü sana merhaba demek zorunda bırakıyor o kızcağızı ne malum?
  • modern ortam romantikleri  (14.10.12 02:09:01 ~ 02:09:25) 
iş esnasında zor. bizimde başımızdan geçti, hatunu tam kasada yalnız yakalardım, hemen arkama başka müşteri gelirdi. ee millet sıra beklerken muhabbet etmekte olmaz hani. neyse önce kasa fişinden ismini öğrendim, sonra facebook'tan kızı buldum msj attım ama kız nişanlı çıktı amk.


  • eyyorlamam bu gadar  (14.10.12 02:10:25) 
tırsacak birşey yok en kötü ne olabilir ? belki bir dayak yersin ki böle birşey olursa bence kız ile aran olur kız için dayak yemiş oluyorsun. :)

onun dışında utanacak birşey yok. ne kaybediyorsak tırsmaktan kaybediyoruz rahat ol.

en sakin vakitte hallet.

cuma günü cuma vakti şakirtler olmaz kalabalık az olur o ara hallet.
  • chiko06  (14.10.12 02:10:41) 
adı fişte yazıyor da soyadı yazmadığından faceten bulamıyorum. :\


  • soljenitsin  (14.10.12 02:11:41) 
Cuma vakti tanışma fikri iyiymiş. Etraftaki dindar kesime de "Bana karışacağına camine gitsene sen!" diye çemkirip kaçabilirsin de.

Genelde kasanın etrafındaki sakızlar, piller falan var, onlarla vakit geçirirken ya da ne bileyim cebinde nereye koyduğunu unuttuğun (!) kartı ya da parayı ararken bir şekilde muhabbet kurabilirsin bence.
  • g man  (14.10.12 02:15:15) 
prezervatif al. odemesini yaparken göz kırp


  • all girls dream  (14.10.12 02:22:44) 
aga bu işlerde istikrar şart. hergün düzenli olarak alışveriş yap. kısa kısa sohbetlerin olsun. bir iki haftya zaten numara isteyecek kıvama gelemesende kızın iş çıkışı saati oralarda olup tesadüf süsü vererek karşılabilir, birlikte yürüyebilirsin.


  • Absinthe75c  (14.10.12 02:23:49) 
ne alayım mesela ? her gün süt yumurta alıyorum...


  • soljenitsin  (14.10.12 02:27:19) 
Prezervatif al, yanina not ilistir: 'for you'.


  • Raymond  (14.10.12 02:29:56) 
hoslanma degil de sadece bir aliskanlik olmasin. baslangicta hoslanmayip nasi hoslanmaya basliyosunuz?

uzattigi fisin arkasina tel nonuzu yazip (ya da e mail, ona geri uzatip kacin) ilgisi varsa arar. sonra market degistirirsiniz ama onu goze alin.
  • dahaneler  (14.10.12 02:30:00) 
fişe isim yazma imkansız sırada bekleyenler oluyor.Millet ana avrat saydırır


  • soljenitsin  (14.10.12 02:31:23) 
senin isin bittikten sonra posetlerin oldugu yere cekilip yaz (o baskalarininkini yazarken) sonra gozunun onune uzat. bu ne vs derse, sizin bakicakmisissiniz de. bu kadar


  • dahaneler  (14.10.12 02:35:03) 
tebessüm böyle anlarda kapıyı açar. e sen zaten tebessüm etmişsin demek ki, kız da selam melam veriyo.
gene git kasasına, ama bu sefer ona odaklan, belli et kıza. sonra kız baktı, o da güldü. napıyoruz? naber diyoruz. e kız da bık bık bişeyler dicektir. ha bu arada kartla ödeme yaparsan zaman kazanırsın bak. şifreyi filan yanlış gir mesela. ama yüzüne bakarken konuşurken şifreyi gir filan, "ah pardon yeaaaa" filan... ilk muhabbet istediğin kadar kısa olsun, hiç sorun değil. 3 saniye sürsün gene iyi. ama o arada kızı bir güldürürsen espri mespri, bi dahaki maça rahat çıkarsın. sonra zaten yürürsün hocu ne diyim yani daha.

  • klark  (14.10.12 04:07:20) 
hangi market ise sitesine gir. kızın şube adını vererek övgüler yaz. hem şirketi mutlu etsin hem belki müdürü falan arar. sorarsın soyadını. sonra faceten takip edersin. bi de soyadı yazmıyorsa "soyadın ne" diye sor. hem adını bildiğini bileceği için ilginç olur hem de o şirinlik durumu sırasında belki söyler. neden soruyorsun derse söylersin. facebookta sadece adından bulamadım diye :)


  • ben smyrna  (14.10.12 06:01:26) 
Bir arkadaşımda sürekli gerekli gereksiz herşeyi aynı kasadan alarak kızın dikkatini çekmeyi başarmöıştı.Kız en sonunda bu kadar masraf etmenize gerek yok isterseniz tanışabiliriz demişti.Ama hazırlıksız yakalandığı için donakalmış kendisi o an


  • saksel  (14.10.12 13:54:01) 
tekila, çerez ve prezervatif al. kasaya geldiğinde ödeme yapma ve taşaklarını avuçlayarak "hesabı evde al güzelim" de, bi de göz kırp bunu yaparken. ben çok yaptım, işe yarıyor.


  • donsuzum  (25.10.12 20:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.