[]

işe yarar bir aöf bölümü ?

sizce hangisi ?

-işletme
-uluslararası ilişkiler
-iktisat ( zor oldugu için bitirebileceğimi düşünmüyorum)
-sosyoloji

vs..

 
ise yarar aöf bölümü olmaz.


  • serabetan  (11.10.12 00:05:20) 
Felsefe bölümünün eğlenceli ve eğitici olduğunu söyleyebilirim, demek ki işe yarayabiliyormuş.

Aöf'ü aşağılayıp kendilerini tatmin eden ve işe yaramayı daha yüksek maaş sanan bazı insanlar var aman dikkat edin.
  • mindwars  (11.10.12 00:09:12) 
@serabetan'a şiddetle karşı çıkmakla beraber soruyorum; örgünden mezun olupta kpss'ye girmeden hangi kamu kurumuna girilebiliyor? Bildiğim kadarıyla da kpss'de aöf'li diye ayrım yok...
.
@soljenitsin öncelikle nasıl bir işte çalışacağına karar ver ondan sonra oku... Ama sen askerlik mevzusu için okuyacak gibi duruyorsun.

AÖF'yi çekemeyen örgüncülere inat Kamu Yöetimi mezunuyum ve kaymakam adayıyım.
Örgüncülere yazık ki o kadar prof. görmelerine rağmen onların bilgi birikiminden yararlanamayıp hâlâ sokaktaki insanın zihniyetine, fikirlerine sahipler. Ve atalar yine haklı... "OKUMAKLA ADAM OLMUYOR" ya da "EŞEK ALİM OLMAZ TAŞ TAŞIMAKLA TEKKEYE..."
  • livaneli kadir  (11.10.12 00:18:23 ~ 00:53:00) 
aöf askere gitmemek için yapılan bir şeydir.
işe yararı değil olsa olsa kolayı olur.

  • michael_knight  (11.10.12 00:33:37 ~ 00:34:14) 
diploması en az örgünlerinki kadar işe yarar. tabi örgün mezunları bunu çekemez o ayrı. sanki yale, harvarda'da okudular amk.


  • fenerbasket  (11.10.12 00:45:31) 
simdi kamu kurumuna girmek icin yapiyorsaniz, buralarda 2 üniversite okudum is vermedilearrr geyigi yapmayin mümkünse.

diplomaysa diploma olarak belki farki yokturda yarar saglamaz sorunuzun cevabi bu. örgünde okumuyorsaniz, sizin basit bir üniversite diplomasi almanizi , erkekseniz askerden yirtmanizi saglar.

kariyer bakimindan kar odakli hic bir sirkette arti deger getirmez, getiriyor derseniz o sirketten hayir gelmez.

kisi faydasini sormus, yilda 600-700 lira harcadiginiza degecek hic bir faydasi yoktur.
  • serabetan  (11.10.12 00:56:19) 
2 yıllık bir bölüm (sonra onu saydırıp işletmeye devam edilebilecek bölümler, halkla ilişkiler var mesela böyle, sanırım birkaç bölüm daha böyle) okuyun diplomasını alın, sonra o iki yılı, işletmenin ilk 2 yılına saydırıp işletme 3. ve 4. sınıfı okuyun, bu sayede 2 farklı diplomanız oluyor. en yararlı böyle olabilir. imkan varsa açıköğretim okumayın ama.


  • sizofren hayaller  (11.10.12 02:10:28 ~ 02:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.