[]

creative zen mp4 player'da divx izlemek...

...nasıl oluyor acaba?

add media ile eklemek istediğimde "the media file format is not supported....." şeklinde bir uyarı çıkıyor. tamam anladım desteklemiyosun bu formatı,

creative'in convert programıyla dönüştürmeye çalışırken de "conversion is necessary. the format is not supported by your player" diyo. (edit: tamam next'e basıyorum, "the video file does not match the playback capability of your player. video converter is unable to convert the video into a supported format because the codec requierd is not installed on your computer." diyor, ing anlıyorum da napcam peki.)

son olarak da total video converter ile mp4 ve çeşitli formatlara dönüştürdüysem de bir sonuç alamadım.

nedir bunun çözümü? divx ve diğer formatları "hangi media formatına" dönüştürmeliyim ki creative playerımda çalışsın?

 
mp4 player olduğuna göre mp4 doğru olsa gerek. çözünürlük değerini öğrenmeye çalışın derim. 320x240 a yakın birşeyle başlayın göstermesi lazım.


  • ozdek  (03.12.08 14:26:18) 
"the codec requierd is not installed on your computer." dediğine göre bilgisayarınızda codec eksik. ilgili codec'i yüklerseniz çözülür. ya da komple codec yüklemek için : k lite mega codec pack


  • cumingsoon  (03.12.08 17:01:10) 
Malesef zen mp4 çalmıyor.
Divx standart versiyon olacak diyordu (ne demek bilmiyorum :) )
Bir çok program denedim.Bunlardan iki tanesini tavsiye ederim.Bunlardan birincisi:
www.erightsoft.com
biraz yavaş çeviriyor ama hiç bir problem olmuyor.
İkincisi ise,
www.any-video-converter.com
bu program çok daha hızlı çeviriyor ama seste kayma oluyor.

İkiside beleş program :)
  • ilkdefa  (03.12.08 23:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.