[]

tuvalet adabi

bunun dogrusu klozeti kapatıp kapiyi acık bırakmak degil midir?




 
kapı mı? yok artık.


  • shedracon  (07.10.12 23:42:23) 
püblic tuvaletleri kastediyorsan bence ikisini de açık bırakmak daha iyi.
kapıyı kapattıktan sonra insan kötü bir sürprizle karşılaşmaz en azından. gireceği tuvaleti de klozetin temizliğine göre seçebilir.

ev ortamında ise klozeti kapatırsın. kapı farketmez.
  • goldentitan  (07.10.12 23:43:47) 
ben de öyle biliyorum.

tuvaletten çıkarken klozet kapağı kapanır kapı "aralık" bırakılır.
  • cevab veremedi  (07.10.12 23:44:42) 
Umumi tuvalette klozetin hiçbir santimine dokunmam, ne oturağına ne kapağına. Kapılar da sistem gereği çoğu zaman sadece içeriden kilitlendiği için zaten aralık kalıyor. Evimde de keyif benim, ister açar ister kapatırım. Kaldı ki kapak şöyle dursun, küçük tuvaletten sonra oturak kısmını bile havada bırakarak çıktığı için beylerin hanımlar tarafından sürekli haşlandığı bir dünyada yaşıyoruz :)


  • saatgeceninonikisi  (08.10.12 00:03:22) 
kapıyı açık bırakmak derken umumi tuvaletlerden bahsediyorsun sanırım. e tabi, açık olsun ki insanlar dolu diye kapıda beklemesin boş yere. ama lütfen klozet kapağını kapatma. ben çok küfrediyorum kapağı kapatanlara çünkü o kapağı el değmeden nasıl kaldıracağımın yollarını arıyorum bir süre. umumi tuvalette elini etrafa ne kadar az değdirirsen o kadar iyi. kapak kapalı olunca hele de tuvalet kağıdı kalmamışsa kağıt mendil çıkarıp onunla açmak falan dert. bir keresinde girdiğim bir umumi tuvalette hiç tuvalet kağıdı kalmamıştı ve bir kadın klozet kapağı kapalı olduğu için oflayıp poflayıp tuvalete girmekten vazgeçmişti.


  • dento  (08.10.12 00:03:58) 
evdeki tuvaletlerden bahsediyorum aslında. misafirlige falan gittiginizde. bize gelen amına kodumun misafirleri hiç riayet etmio lan bunlara


  • all girls dream  (08.10.12 00:13:49 ~ 00:15:36) 
evdeyse iş değişir. en azından benim için değişir. ev klozetinin kapağı kapalı durmalı. koku olur öteki türlü. misafirler açık bırakınca kızıyorum bu sefer:)


  • dento  (08.10.12 00:38:23) 
abi ev tuvaletinde kapı açık mı bırakılır allahını seversen?


  • yusufist  (08.10.12 00:55:54) 
@

yusufis


tuvalette isin bittikten sonrasından bahsediyorum
  • all girls dream  (08.10.12 01:03:30) 
bende onu kastediyorum.yok bide iş üstünde iken :))


  • yusufist  (08.10.12 01:05:32) 
@ yusufist
kapıyı kapali tutarsan koku icerde kalmıyor mu?

  • all girls dream  (08.10.12 01:10:37) 
adab-ı muaşeret üstadı değilim ama ev tuvaletlerini bulduğum gibi bırakırım, hem kapısal hem de kapaksal olarak. Sanırım doğrusu da bu.


  • michael_knight  (08.10.12 02:03:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.