[]

ısı pay ölçer için her ay verdiğimiz 15 lira?

bu faturalama ücreti mi cihaz taksidi mi sizce? yaz kış ödeniyormuş.

bunu kiracı mı ev sahibi mi ödemek zorunda?

evet evet, yöneticiye sorabileceğimi biliyorum da önce bi fikir alayım dedim.

 
ev sahibi ödemek zorunda. zira eve ait bir demirbaş.


  • arnatuile  (07.10.12 20:44:10) 
Ev sahibiyle konuşup bunu not etmesini söyleyin. Isınma giderlerinin yazdığı kağıtları da atmayın mümkünse. Evden çıkacağınız zaman ev sahibinin de göreceği şekilde hesaplarsınız ve alacağınız olan depozitonun üzerine ekleyip öyle alırsınız.

Ankara Eryaman'dayken böyle yapmıştım ben.
  • ahmetcan44  (07.10.12 21:08:41) 
daire başı 15 lira okuma bedeli olamaz. okuma bedeli yaklaşık 2-3 lira gibi birşey bunu kiracı öder.

cihaz taksiti olmayacak kadar da düşük görünüyor. belki 5 yıl vadeli falan satmışlarsa olabilir. bu durumda gene evsahibi öder. yöneticinizden 15 liranın neyin taksiti olduğunu öğrenin.
  • orpheus  (08.10.12 00:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.