[]

marilyn monroe

marilyn monroe temalı bir sunum hazırlıyorum. sunum mac'in yeni makyaj koleksiyonunun lansmanı için. ekip arkadaşlarımı iyice heyecanlandırıp heveslendirecek bir şeyler olması lazım. bu kadını da pek iyi tanımıyorum. her türlü minik bilgiye ve fikre açığım. bu arada koleksiyon bol bol kırmızı rujdan filan oluşuyor. cuma günü de satışta ilgilenen varsa :)

- kadının şarkı söylediği ve filmlerinden kısa kısa videolar bulup onlardan izleteceğim
- hayat hikayesinden bahsedeceğim.
- ??

sürekli konuşuyor ve konuşturuyor olmam lazım. üstelik eğitimcim ve koordinatörüm de izleyebilir. sağlam olması lazım yani. a2ye bir board hazırlicam. onun için de fikir alabilirim. ekip pek iyi değil bilgisayar konusunda, o yüzden videolar filan iyi olur gibi geliyor.

edit: yarın bakacağım. niye tik yok demeyin, gelecek :)

 
kırmızı ruj kullandığı renkli filmlerinden sahneler bulun ki çoğunda şuh tavırlar içinde olacaktır kendisi. önce imdb'yi ardından youtube'u ziyaret etmeniz akıllıca olabilir.


  • 9kuyruklukedi  (03.10.12 00:21:10) 
belki, internetten falan kırmızı rengin yaptığı çağrışımlarla ilgili biraz bilgi bulsanız (seksapel, güç, tutku, ateş, sıcak, vs) ve sunum sırasında marilyn monroe'nun bir fotoğrafı üstüne insanların onunla özdeşleştirdiği kavramları sorsanız... ki muhtemelen aynı şeyler cıkacaktır, orada bir yönlendirme gerekebilir. yine "seksi, bakımlı, çekici"vs dıyeceklerdir beyin fırtınası sırasında.

yine "kırmızı rujun" muhtemel anlamları, temsil ettikleri ve mm'nin temsil ettiklerinden bahsedebilirsiniz. örneğin mm'nin her tür kadına hitap eden (hem güzellik ve seksapel önplanda olan kadınlar, hem de "size sıfır beden olmak zorundaymışsınız hissi verenler asıl cirkinlerdir" gibi bir lafıyla kendine saygısı olan kadınları temsil etmesi mesela) böylece her kadının (genelleme!) çantasında bir kırmızı ruju olabileceği, bunun sadece spesifik bir kitleye hitap eden bir ürün olmadığı gerçeği...

bence filmlerinden falan bahsetmenize çok gerek yok.
  • sopiro  (03.10.12 00:42:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.