[]

sevgili adayına hediye kitap önerileri

hanımlar beyler!doğum gününde kitap hediye etmek istiyorum ama farklı bir kitap olacaksa..içine yazacağım notu tasarladım ama kitabı bulamadım..aklıma Shakespeare kitapları geldi lakin hangisini alsam daha iyi olur bilemedim çünkü ben de hiç okumadım..yani aramızda vardır diye umuyorum bir tiyatrocu olsun ya da bir entelletüel..ayrıca Shakespeare diye de ısrar etmiyorum yani




 
  • morte  (02.10.12 01:02:59) 
hediye edeceğin kitabı önceden okumalısın,


  • hadibeoradan  (02.10.12 01:48:58) 
hadibeoradan'a katılıyorum. üstelik insanın kendi sevdiği bir kitabı hediye etmesi, hiç okumadığı bir shakespeare kitabını hediye etmesinden daha kıymetli. benim sevgilim, daha ilişki tam başlamadan önce, en sevdiği kitapları hediye eder dururdu bana, çok hoşuma giderdi. ona sunduğunuz size ait bir şey oluyor çünkü o zaman.


  • idyl  (02.10.12 01:53:33) 
ne tür şeyleri seviyor, bilmeden öneremeyiz değil mi ama?


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (02.10.12 02:01:02) 
nazim memleketimden insan manzaralari. ben sakliyorum en kiymetli kitabimdir.


  • rubiks cube  (02.10.12 02:01:09) 
konusunu, yazım dili kişiye göre değişir tabii de isim olarak ve bence süper bir kitap olarak murat menteş - korkma ben varım iyi bir tercih olabilir.


  • lunedor  (02.10.12 03:56:09) 
  • hosein  (02.10.12 08:23:30) 
başucumda müzik kitabını hediye etmiştim ben sevgilime ilişki arefesinde


  • sannora  (02.10.12 08:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.