[]

Evde akrep çıktı!!!11!!
Behzat ç. izliyordum bira bitti diziyi durdurup mutfağa gittim ışığı yaktı yerde bir şey dikkatimi çekti böyle baş parmak büyüklüğünde simsiyah bir akrep o panikle öldürdüm ben bunu. ya şimdi bunun çoluğu çocuğu vardır intikam alırlar mı benden feci tırstım dizi de piç oldu amk.

çoluğu çocuğu yoktur, büyük bir ihtimalle eve manavdan/bakkaldan/marketten yaptığın bir alışveriş sonucu gelmiştir kıvırcık salata içinden falan.
- kuja
(29.09.12 19:40:25)

hee..
- Ufuk
(29.09.12 19:41:48)

ne kıvırcığı ya alışveriş gibi bir adetim yok biralarla geldiyse bilemem.
- sifirin altinda
(29.09.12 19:42:19)

kedi bulmanın vakti gelmiş. ya da böyle yapışkanlar var, fare akrep vs yakalamak için. sürüyorsun bişeyin üstüne, o tür bişey yapışıp kalıyo, kaçamıyor. onlardan al, koy. bi tane gördüysen, daha fazlasına hazır ol.
- repins
(29.09.12 20:00:58)

bir şey olacağını sanmam çünkü akrepler bildiğim kadarıyla tek gezer. ayrıca doğu ve güneydoğu anadolu dışında tehlikeli zehire sahip akrep bulunmaz.
- r_u_h
(29.09.12 21:11:58)

Olay istanblda olduysa siknti yok bogaz akrepleri zehirsizdir. Ama eger disardan gelmediyse evet ailesi vardir, evine de bi ziyatey daha yaaparlar buyuk olasilik ama korkma hicbise olmaz.
- heyamo
(29.09.12 22:26:22)
1