[]

İnsan Yiyen Karıncalarla Mücadele Edilen Film Adı Neydi?

İnsan Yiyen Karıncalarla Mücadele Edilen Film Adı Neydi?

Bir zamanlar katil arılar, katil karıncalar, katil örümcekler furyası vardı. Bu furyadan ben bazı filmleri buldum bulamadığım filmlerin adlarını bilip yazanlar olursa çok makbule geçer. Ben google a katil arılar, katil karıncalar, insan yiyen karıncalar, katil örümcekler diye yazdım. Karıncalarla ilgili ulaştığım ilk film 2008 yapımı The Hive oldu ama ben bundan 15 ya da 20 yıl önce amazonlarda geçen ormanı yiyip bitirerek hızla kent merkezine doğru ilerleyen karıncaların olduğu bir film izlediğimi net hatırlıyorum filmin sonunda insan yiyen karıncaları barajı mı açarak yakarak mı yok ettiler bilmiyorum ama harika bir filmdi o filmin adını hatırlayanlar yazarsa çok sevinirim.


 
dediğin filmi hatırladım. hatta karıncalardan korunmak için arıcıların giydiği kıyafetten giyiyorlardı, sonunda da baraj kapaklarını açarak öldürüyorlardı. kötü haber ise şu. ben de ismini hatırlamıyorum :) araştırayım bakayım belki bulurum


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (26.09.12 01:20:53) 
  • ermanen  (26.09.12 01:20:54) 
eneee hatırlattın valla güzelim filmi, ne acayip filmdi amk o durduk yere geriginlik yaratmıştı çocuk aklımızda, sonra gittik karınca götü şişirdik şırıngayla falan, orjinal adını bilmiyorum ama tabiki ozamanlar imdn falanda yoktu :)


  • hasmetizm1  (26.09.12 01:21:59) 
şu var ama değil herhalde, gene de yazalım;
www.imdb.com

örümcek: www.imdb.com

şu da var: en.wikipedia.org
  • sanat guresi  (26.09.12 01:28:59) 
back to the future


  • lorenzen  (26.09.12 02:33:31) 
Phase IV
en.wikipedia.org

  • skatheist  (26.09.12 03:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.