[]

Tırnak Yemeyi Bırakıyorum

evet, yanlış duymadınız bırakıyorum. önce tebrikleri alıyım, sonra cevap verin bana bu iş nası olcak?

malumunuz öyle bırakıyorum diyince bırakılmıyo, bilenler bilir. aslında soracağım soru nasıl bırakırımdan ziyade ellerim tekrardan nasıl insan eline benzer? yani turnaklarım çok çirkin değil, tırnak altı etlerimi de yemiyorum zaten ancak tırnağın az üstü yani parmaklarımda sıkıntı var. yani tırnakların çıkma noktası. amk yara gibi hep, malum öyle olunca da düzeltmek için yiyorum oraları yine, iğrenç.. şimdi manikür seti bile aldım bi erkek olarak. biraz düzelttim filan yarım saat uğraştım ama yaralar duruyo. ne sürsem o yaralar kısa sürede geçer? çünkü o yaralar düzelmeden benim durmam çok zor. 15 yıldır filan yiyorum, bi kaç kez denedim. bi ara 2 ay kadar hiç yemeyip düzeltmişliğim var ama yine o yaralar tam düzelmediğinden tekrar başlamıştım.

evet canlar, yaralara ne sürsem kısa sürede düzelir?

 
her parmağına üşenmeden yara bandı tak.
sürekli tak.
böylece düzelmesi için zaman tanımış olursun ve hemen elleyemez, ısıramaz hale gelirsin.
  • fauxhumanitas  (14.09.12 14:05:08) 
acı oje babam çocukken almıştı, öyle daha güzel oluyo evet o yüzden onu kullanmıyorum. direk irademle bırakıcam ya. gerekirse günde 1 paket fazla sigara içicem ama tırnak yemicem artık..


  • mosakale  (14.09.12 14:06:12) 
bu yazanların hepsini alıcam ya. eczacıya da sorcam onun tavsiyelerini de ayrıca alıcam. başarısız olursam doktora filan gidicem ama bu iş biticek.


  • mosakale  (14.09.12 14:21:46) 
:D senin duyurunu öyle bi dikkatle okurken kendimi tırnak yiyorken buldum :D yarabandı işe yaramıyor öncelikle. yaralar konusunda şöyle diyim irade falan diyoz ya işte asıl irade orda baslıyor. benimde tırnaklarım cok beterdi hatta öyle bi yiyordum ki tırnagı cekilmiş insanlar gibi olmustum. öncelikle yerken kendini frenle yeme ya iyileştir orayı tut kendini sigara içme onun yerine su iç sürekli sakız cigne agzın gercekten bos kalmasın. sonra aklına gercekten tiksinc olabilecek seyler getir. mesela en fazla mikrop bankamatiklerdeymiş orayla bulundugun temasla belki alacagın mikroba viruse vucudun direncini gösteremez yani. ben mesela misafirliğe gittiğim zaman tırnak hiç yemem. çünkü bilmediğim yer bana da korkunc geliyor nasıl bi mantıksa benimkide :)) kendini bu sekilde tut özetle:)


  • pispisim  (14.09.12 14:27:46) 
ya irademe güveniyorum şu anda. mesela bugün hiç elimi ağzıma götürmedim ki böyle bi şey normalde mümkün değil. yani tırnak yemesem de sakalımla bıyığımla filan oynardım ama artık yok. inançlıyım, başarıcam.

şu anki planım gündüzleri renksiz olacak bi şey sürmek. nerinosa bepanthen filan onlardan hangisi renksiz ve görünmezse onu sürücem. eve geldiğimde de basıcam batticon u üstüne de yara bandı kapatıcam allah selamet versin. şu an çok güvenli gibi. zaten o ellerim düzelince yemeye kıyamam gibi geliyo..
  • mosakale  (14.09.12 14:32:21) 
acı oje +1
tırnaklarını uzamadan, sık sık kesersen yiyecek bişey de kalmaz (bence, tırnak yemediğim için bilemiyorum saçma da olabilir.)
bir de manikür yaptırmek iyi olabilir. hem güzel görünüyo hem de üstüne bi de para veriyosun ya, yemeye kıyamazsın belki.
  • halanne  (14.09.12 14:42:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.