[]

5.400.000. USD Kazandım Ne Yapayım

Alssalamu Alaikum

I am Mrs Fatima Keita ,from Abidjan the capital of ivory coast . I am 55 years old .I was married to Late Mr Ousmane Ali Keita of blessed memory who was a well known cocoa dealer in Abidjan for through out his life before he died in the year 2009. we were married for 11 years without a child.

Before his sudden death we were devoted Muslims When my late husband was alive he packaged the sum of Five Million four hundred thousand dollars ($5.4 000.000. USD) in one of the finance company here in my country As a result of high rate of conflate going on in this country as of then,

Presently this money is still with the finance company in my country and I am very sick from cancer fibroid and tumour that I may not last till the next four months according to my doctor so I want to donate to a Muslims organisation or individual who will use it to work for Allah and I have chosed you after going through your profile I want this money to be shared among the less privileged ,since I do not have a child to inherit it and my late husband relatives are all Non-believers and I don't want my husbands hard earned money to be used by unbelievers Hence the reason for taking this bold decision. I know that after death I will be with Allah the most holy and the most merciful.

Any delay in your respond will give me room to seek for another Muslims organisation or individual for this same purpose Until I hear from you my dreams lay augustly on your shoulders I am waiting to read from you urgently.

soon
Salaam
Mrs Fatima Keita

 
beyin nakli :)


  • j000ker  (14.09.12 12:39:55) 
patricia teyze çeki bozabilir.


  • swallowed arsenic  (14.09.12 12:41:17) 
Keita terk.


  • winston insani  (14.09.12 12:42:58) 
Maile göre noktayı yanlış yere koymuşlar.
5.400.000 değil 54.000.000 USD kazanmışsın.

Tebrikler!

yersen..
  • cakabo  (14.09.12 12:49:14) 
islam dünyasına katkım olması için neler yapabilirim acaba..


  • anonimyususer  (14.09.12 13:03:58) 
küsüratı da bize hibe edersin artık kanka


  • inancsiz deve  (14.09.12 13:04:19) 
@ cakabo: ben onu 5.400.000 sandım ve mutlu oldum. üstünü haketmediğime inanıyorum. sana vermek istiyorum.

@ inançsız deve: seni imana getirecekse sana bin deve hediye ederim.
  • anonimyususer  (14.09.12 13:26:26) 
bu tip mailler finans aleminde fraud yani dolandırıcılık başlığı altında inceleniyor daha çok.

benim çalıştığım yere de ayda 1 birileri mutlaka gelir bu maillere kanıp.
baktığında aklı başında adamlar da geliyor, apaçi kılıklısı da çakal kılıklısı da.

genel içerik de,
yurtdışı (genelde afrika) daki abimize ablamıza yüklü bir miktar miras kalır, para geçer, bu abimiz ablamız da çoluğunu çocuğunun güvenliğini öneri sürerek bu parayı yurt dışına çıkarmak istediğini söyler, ya da evlenmek istediğini.
bazen de ortak iş kurma oltası da atarlar.

çakma mail adreslerini de işin içine katıp milletin gözünü boyarlar.
atıyorum hsbc londra'da çalıştığını iddaa eden bir bankacının maili william.mcbrown-hsbc@mail.com gibi olur.

eğer karşıdakini şu aşamaya kadar sürüklerlerse bundan sonraki adım ise paranın çözülebilmesi için şu kadar usd şu kadar eur göndermeniz lazım, ben şu an paraya dokunamıyorum hamlesidir. bunu çakma bankacı çakma maili ile doğrular.

eleman parayı gönderir göndermez bu arkadaşlar direkt toz olurlar ortalıktan.
  • sli  (14.09.12 13:44:33) 
az önce de ben kazandım benzer miktarda bir para. bütün hesap bilgilerimi ve kişisel bilgilerimi verdim karşıdakine. şimdi de işlemleri gerçekleştirmek için 1.000 Euro'ya ihtiyaç olduğunu söyledi. onu da transfer ettim. hayırlısı bakalım.


As-salaam aliekum.....

Dear Friend,

I am contacting you as a matter of urgencyabout a huge transfer of ($8,500,000.00) Eight Million Five Hundred ThousandUnited State Dollar. But I want to first transfer $1,500.000.00 (One millionFive hundred thousand USD) from this money into a safe account and after whichwe will transfer the remaining (7M) I have only written to seek for yourindulgence and assistance. You will be providing a designated bank account ofyour choice. It is an unequivocal fact that we’ve not met nor communicatedbefore but due to the true revelation that I should share this with you.

My name is Mr Ibrahim Musa Director of integrated finance of a bank here inWest Africa

Thus for your indulgence and assistance (morally and financially), i propose a45% share of the total amount to you after the transfer has been successfullyeffected, I need your urgent response on assurance of trust that you will notdeny me my share once the fund is credited to your personal bank account as Iam a poor civil servant who depends solely on monthly salary, so kindly stateyour interest by replying immediately and i shall furnish you with details andprocedures preceding the transfer.

Mr Ibrahim Musa
  • nesilsiz  (14.09.12 14:28:49 ~ 14:34:20) 
www.419eater.com a koy emaili. Scam'cıyı scam etsinler.


  • skatheist  (14.09.12 15:48:12) 
@ nesilsiz: bir günde iki ekşiduyuru sakini zengin oldu, ne büyük bir lütuf.


  • anonimyususer  (14.09.12 16:14:30) 
bu maillere cevap verin kabul ediyorum deyin, ben bulusalim dedim adama ok dedi. kuzey irakta bulusalim bizim asiret var falan dedim ondan once diplomat hazir parayla geliyor diyordu kivirttti herhalde iragi gorunce yemedi.

bunlarin networku var afrikaya veya hindistan gibi yozlasmis ulkelere gidersen orlarda orgutluler seni alikoyup fidye aliyorlar en kotu
  • iplikci  (14.09.12 16:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.